Η ίδια και το αδερφός της Δούκισσας Νομικού αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τουςκαι προγραμματίζουν ήδη τον γάμο τους.
Συγκεκριμένα, ο Νικήτας Νομικός έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και την ευχάριστη έκπληξη γνωστοποίησε η ίδια μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, το βράδυ της Δευτέρας έκανε ένα Q&Α με τους διαδικτυακούς της φίλους, απαντώντας στις ερωτήσεις τους.
Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η νεαρή καλλονή, ήταν για το πότε θα γίνει ο γάμος της και χωρίς να διστάζει να απαντήσει δήλωσε: «Σίγουρα όχι αυτό το καλοκαίρι επειδή με ρωτήσατε πολλοί. Κορίτσια να ξέρετε ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι παντρεύομαι τον καλύτερο άνθρωπο της γης».
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.