Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού ευχαριστεί την ελληνική αστυνομία για την εξιχνίαση της υπόθεσης με την κλεμμένη προτομή
Με ανακοίνωση του ο Δήμος Φιλοθέης - Ψυχικού ευχαριστεί την ελληνική αστυνομία για την εξιχνίαση της υπόθεσης κλοπής της προτομής του Χρήστου Μαλεβίτση, από τη Φιλοθέη και παράλληλα αναφέρει πως από την πρώτη στιγμή δραστηριοποιήθηκε προς διευκόλυνση του έργου της.
Η υπόθεση κλοπής της προτομής του διακεκριμένου στοχαστή Χρήστου Μαλεβίτση από τη Φιλοθέη εξιχνιάστηκε, με τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού να ενημερώνει σχετικά.
Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού αναφέρει, από την πρώτη στιγμή δραστηριοποιήθηκε και σε συνεργασία με τον γιο του στοχαστή, κ. Κωνσταντίνο Μαλεβίτση, παρείχε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την έκβαση της υπόθεσης.
Ο Δήμος απευθύνει μάλιστα τις θερμές του ευχαριστίες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής για την άμεση εξιχνίαση.
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας εδώ.
- «Ήμουν σίγουρη ότι πεθαίνω» – Το κρυφό δράμα της Μητέρας των Δράκων και η ντροπή στο Game Of Thrones
- Στα «άκρα» η σύγκρουση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ – Ανεβαίνουν τα ντεσιμπέλ με το βλέμμα στις κάλπες
- ΣτΕ: Κατέθεσε τις προτάσεις για τη συνταγματική αναθεώρηση
- Η Βαλένθια θέλει περισσότερα εισιτήρια για το Final Four της Euroleague
- Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος ο Υπουργός Εσωτερικών
- «Σε μια δεκαετία» ο μπαταρίες στερεάς κατάστασης στην ηλεκτροκίνηση
- Ρόδος: Εντοπίστηκε ο 52χρονος Βρετανός που είχε αναστατώσει όλο το νησί με την εξαφάνισή του
- Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» υλοποιούμε μία ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων για τη στρατιωτική οικογένεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-130x85.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442