Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην κορυφή της τηλεθέασης ο μεγάλος τελικός του X Factor

Στην κορυφή της τηλεθέασης ο μεγάλος τελικός του X Factor

Νικήτρια η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα - Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου στη δεύτερη θέση

Το X Factor, το παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο, έριξε αυλαία χθες στο MEGA με έναν τελικό – υπερθέαμα.

Το μουσικό talent show ανέδειξε την πρώτη γυναίκα νικήτρια στην ιστορία του στην Ελλάδα και κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης σημειώνοντας πρωτιά στο σύνολο του κοινού και στο δυναμικό κοινό 18-54.

Ο φαντασμαγορικός τελικός του X Factor κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης, στη ζώνη μετάδοσής του, με ποσοστό 19,7% στο σύνολο του κοινού και την κάλυψη να φτάνει τους 2.174.825 τηλεθεατές. Στο δυναμικό κοινό 18-54, το «X Factor» ανέβηκε στην πρώτη θέση με ποσοστό 17,4%. Εντυπωσιακή ήταν η απόδοση και σε επιμέρους γυναικείο κοινό με ποσοστό 20,8%.

Το «Χ Factor» κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των χρηστών στα social media. Το #XFactorGR έγινε και τη βραδιά του τελικού πρώτο trend στο Twitter, ενώ τα tweets ξεπέρασαν τα 6.500. Ταυτόχρονα, οι δημοσιεύσεις στα social media του MEGA είχαν οργανική απήχηση σε περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες. Παράλληλα, το MEGA μετέδωσε σε live streaming στο TikTok μέρος του on-air show.

Μεγάλη νικήτρια ήταν η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο-ρεκόρ των 150.000 ευρώ και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου κατέλαβε τη δεύτερη θέση και 50.000 ευρώ.

Η χθεσινή βραδιά, με οικοδεσπότη τον Αντρέα Γεωργίου, τα είχε όλα: εξαιρετικές ερμηνείες, ενθουσιασμό, αλλά και συναισθηματική φόρτιση για ένα συναρπαστικό ταξίδι που έφτασε στο τέλος του έπειτα από τέσσερις μήνες. Οι κριτές-μέντορες, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, παρακολούθησαν με αγωνία το διαγωνιστικό μέρος, κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσίασαν ντουέτα-έκπληξη με τους φιναλίστ της ομάδας τους. Ο Ηλίας Ψινάκης και ο Νίκος Μουρατίδης εμψύχωσαν τους διαγωνιζόμενους με τα εύστοχα σχόλιά τους. Από το backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος μετέφεραν την αγωνιώδη αλλά και πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Στα highlights, η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού, που ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του. Συγκινητικό ήταν και το live act στην έναρξη του show με τη συμμετοχή διαγωνιζόμενων που πέρασαν από το «X Factor» του MEGA.

#XFactorGR

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024