Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο πρωταγωνιστής τρόλαρε όλες τις σκηνές - «Γλεντούσε απολύτως τη διαδικασία»

Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο πρωταγωνιστής τρόλαρε όλες τις σκηνές – «Γλεντούσε απολύτως τη διαδικασία»

Δε φαντάζεστε ποιος ηθοποιός ήταν

Τίτλους τέλους έριξαν το βράδυ της Πέμπτης (7/7) οι «Άγριες Μέλισσες». Μετά από τρία χρόνια και 421 επεισόδια η αγαπημένη τηλεοπτικά σειρά αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο.

Στο Διαφάνι τα φώτα έσβησαν, οι ήρωες έγραψαν τον δικό τους επίλογο και το Twitter βυθίστηκε στο πένθος με τον τραγικό χαμό του Δούκα Σεβαστού ενώ παράλληλα αποθέωσε τον Μελέτη που πήρε τη ζωή του Ακύλα.

Μετά το τελευταίο επεισόδιο, το βράδυ της Κυριακής (7/10) προβλήθηκε «Το τελευταίο πέταγμα», ένα μεγάλο αφιέρωμα στη σειρά.

Οι τηλεθεατές έκαναν μια τελευταία βόλτα στο Διαφάνι και οι ήρωες μαζί με όλους τους συντελεστές ξετύλιξαν την ιστορία από την αρχή.

Συνεντεύξεις, backstage, χαρακτηριστικές σκηνές, αξέχαστες ατάκες και πολλές απαντήσεις σε ερωτήσεις που όλοι μας θα θέλαμε να κάνουμε στους ίδιους τους δημιουργούς και τους πρωταγωνιστές.

Η πιο επική αποκάλυψη ήρθε από την Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου), η οποία τόνισε πως εκείνος που τρόλαρε την κάθε σκηνή, δεν είναι άλλος από τον Νικηφόρο (Αναστάση Ροϊλό).

«Το άτομο είναι αδιανόητο σούργελο, πρέπει να το ξέρετε… είναι το απόλυτο τρολ. Είναι ο Αναστάσης Τ-Ροϊλός. Με έχει διαλύσει εδώ και τρία χρόνια. Δεν με έχει αφήσει να στεριώσω στιγμή, γλεντάει απολυτως τη διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Τρίγγου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024