Σχεδόν στην κορυφή του Ολύμπου, και πιο συγκεκριμένα κοντά στις 2.400 μέτρα υψόμετρο, βρίσκεται η άγνωστη μέχρι σήμερα «βραχογραφία» του Δία.
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται απλώς για οφθαλμαπάτη, άλλοι για ένα παράξενο παιχνίδι της φύσης ενώ τέλος κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια άγνωστη… υπερκατασκευή των αρχαίων Ελλήνων προς τιμήν του θεού των θεών Δία που όπως αναφέρεται και στην μυθολογία είχε ως κατοικία την κορυφή του Ολύμπου.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας