Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: H φανέλα που είναι «τρέλα» και η «τρέλα» για την φανέλα!

Ολυμπιακός: H φανέλα που είναι «τρέλα» και η «τρέλα» για την φανέλα!

Το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη για τη νέα σεζόν είναι πάντα σημαντικό. Τα διπλά… αποκαλυπτήρια και τα «θέλω» του Μαρτίνς

Μπορεί το ποδόσφαιρο να εξελίχθηκε, να ξέφυγε από τον ρομαντισμό της φανέλας που τα παλιά χρόνια οι πατεράδες μας, ίσως και για λίγο η δική μου γενιά, έζησαν έντονα όμως αν το καλοσκεφτείτε ακόμη όλα γυρνάνε γύρω από την φανέλα.

Η φανέλα είναι αυτή άλλωστε που αποτελεί το Α και το Ω για τον οπαδό. Την φανέλα δοξάζει, το σήμα στην φανέλα λατρεύει και μέσα από την φανέλα αυτούς που την φοράνε, την υπηρετούν, αυτούς που κάνουν τα πάντα για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η κουβέντα για την φανέλα βεβαίως είναι διπλή. Από την μια η «τρέλα» για την φανέλα είναι πάντα απαραίτητη για να πάει μπροστά ένας σύλλογος. Από το αφεντικό μέχρι τον τελευταίο οπαδό.

Και όταν μάλιστα η φανέλα είναι «τρέλα», είναι δηλαδή πανέμορφη τότε ακόμη καλύτερα. Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού αποκαλύφθηκε έστω και σε σημεία από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ και απόψε στο Καραϊσκάκη θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε και από κοντά.

Πιστεύω πραγματικά πως θα την λατρέψετε. Για να μην είμαι υπερβολικός καθώς κάθε μια φανέλα έχει την δική της ιστορία, θα είναι μια από τις καλύτερες όλων των εποχών.

Πόσο δε μάλιστα αν συνδυαστεί με νέες επιτυχίες της ομάδας που απόψε δίνει το προτελευταίο τεστ πριν το ταξίδι στο Ισραήλ και την πρώτη «μάχη» με την Μακάμπι Χάιφα.

Δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία το τι θα κάνει απόψε απέναντι στην Άλκμααρ, ούτε την Δευτέρα με τον Άρη. Τα φιλικά είναι για να ξεμουδιάζουν οι παίκτες και να τα βλέπεις ο προπονητής που πάντα βλέπει πράγματα που οι έξω από την ομάδα δεν τα καταλαβαίνουν εύκολα.

Πραγματικά δεν έχει και καμία σημασία η εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα. Το καλοκαίρι δεν παίζει μπάλα, παίρνεις προκρίσεις. Πολλές φορές χωρίς να χρειαστεί να παίξεις μπάλα. Αν παίξεις κιόλας ακόμη καλύτερα.

Απόψε θα δούμε κάποιες σκέψεις του Μαρτίνς που πιστεύω πως θα φτάσουν σε μεγάλο βαθμό στα πλάνα που έχει στο μυαλό του για την Χάιφα. Θα δούμε για πρώτη φορά και τα 4 νέα αποκτήματα, έστω για λίγο για κάποιους.

Θα δούμε και την νέα φανέλα που είναι «τρέλα» αλλά και την «τρέλα» για την φανέλα του Ολυμπιακού που πάντα στον κόσμο της είναι στα ύψη…

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024