Κρήτη: Γνωστός επιχειρηματίας «έσβησε» στην άσφαλτο
Ο 33χρονος ήταν γνωστός επιχειρηματίας στο Ρέθυμνο, ιδιοκτήτης beach bar
Μαύρη Παρασκευή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή, ημέρα δεδομένου ότι δυο νέοι άνθρωποι στην Αττική, ακόμη ένας στην Πάτρα και ένας στην Κρήτη, άφησαν σήμερα Παρασκευή την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, μετά από ισάριθμα τροχαία.
Κοινός παρανομαστής και στα τέσσερα τροχαία είναι η μικρή ηλικία των θυμάτων.
Προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα
Ο άτυχος άνδρας μισή περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα κι ενώ κινούνταν με το δίκυκλο του από το Σφακάκι με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία του, να προσκρούσει με ιδιαίτερη σφοδρότητα σε κολώνα φωτισμού και να ανατραπεί.
Σύμφωνα με το cretapost.gr άμεσα στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το πλήρωμα του οποίου μετέφερε τον 33χρονο στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Οι γιατροί, όμως, δεν μπόρεσαν να του παράσχουν καμία συνδρομή καθώς ο άτυχος μοτοσικλετιστής είχε υποκύψει στα βαριά του τραύματα.
Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.
Γνωστός στο Ρέθυμνο
Ο 33χρονος ήταν γνωστός επιχειρηματίας στο Ρέθυμνο, ιδιοκτήτης beach bar στην περιοχή και ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος σε όσους τον γνώριζαν.
Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη, ενώ συγγενείς και φίλοι αδυνατούν να πιστέψουν πως χάθηκε τόσο άδικα.
- Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον Άρη Betsson (82-76), «διπλό» στη Ρόδο για τη Μύκονο Betsson (97-83)
- ΚΚΕ: Να ανακληθεί η ποινή που επιβλήθηκε στον στρατιώτη Μάνο Παπαγεωργίου, επειδή στάθηκε στο πλάι των αγροτών
- Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν επιθυμεί ειρηνική επίλυση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία
- Ουκρανία: Η υπηρεσία καταπολέμησης της διαφθοράς κατηγορεί βουλευτές για δωροδοκίες – Έφοδοι σε κυβερνητικά γραφεία
- Τηλεκριτική μόνο για τους διαιτητές από τον Λανουά
- Όποιος ψάχνει, βρίσκει: Άνδρας «χάζευε» στο ίντερνετ – και ανακάλυψε ότι είναι εγγονός του Χίμλερ
