Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτος Ναδάλ: Έχει σχίσιμο 7 χιλιοστών στους κοιλιακούς και θέλει να παίξει με Κύργιο!

Απίστευτος Ναδάλ: Έχει σχίσιμο 7 χιλιοστών στους κοιλιακούς και θέλει να παίξει με Κύργιο!

Ο Ράφα Ναδάλ αψηφά τη λογική, αλλά και τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς που είναι αρκετά σοβαρός, για να παίξει τον ημιτελικό με τον Νικ Κύργιο στο Wimbledon

O Ραφαέλ Ναδάλ θέλει να αγωνιστεί στον αυριανό ημιτελικό του Wimbledon απέναντι στον Νικ Κύργιο, αν και έχει σκίσιμο επτά χιλιοστών στους κοιλιακούς και όπως δήλωσε δεν ξέρει αν θα παίξει.

Αυτό διαπιστώθηκε, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας Marca, από τις ιατρικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στο Λονδίνο, μια μέρα μετά το επικό ματς με τον Φριτζ και την πρόκριση του Ισπανού θρύλου έπειτα από 4 ώρες και 20 λεπτά.

Ο Ισπανός πρωταθλητής, κάτοχος 22 Grand Slam, που τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα από τα μέσα του πρώτου σετ στον προημιτελικό με τον με τον Τέιλορ Φριτς, υποβλήθηκε σήμερα το πρωί στις σχετικές ιατρικές εξετάσεις και όπως διαπιστώθηκε -σύμφωνα με τη Marca- έχει υποστεί ρήξη επτά χιλιοστών σε έναν από τους κοιλιακούς μύες.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που θα μπορούσε να παίξει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Τελείωσε το US Open, το 2009, με σχίσιμο δύο εκατοστών, με το οποίο αγωνίστηκε και έχασε (6-2, 6-2, 6-2) στον ημιτελικό απέναντι στον Αργεντινό Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, ο οποίος στον τελικό νίκησε τον Ρότζερ Φέντερερ (3-6, 7-6, 4-6, 7-6, 6-2).

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024