Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Και πού θα παρκάρω;»: Εντοπίσαμε την πιο συμφέρουσα απάντηση στην αιώνια ερώτηση των Αθηναίων

«Και πού θα παρκάρω;»: Εντοπίσαμε την πιο συμφέρουσα απάντηση στην αιώνια ερώτηση των Αθηναίων

Οι καλοκαιρινές βόλτες στο κέντρο της πόλης – αλλά και η στάθμευση στο λιμάνι και το αεροδρόμιο – μόλις έγιναν σαφώς ευκολότερη υπόθεση

Ο Αύγουστος αργεί, η Αθήνα παραμένει γεμάτη, και όλοι έχουμε την ίδια ιδέα: ένα δροσερό κοκτέιλ σε κάποια ταράτσα του κέντρου. Κι έτσι, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, νιώθουμε ότι για να βρούμε parking με κενή θέση, χρειάζεται μέσο, πονηριά και… στρατηγικός σχεδιασμός. Αλλά και όταν επιτέλους η άδειά μας ξεκινήσει, το πού θα αφήσουμε το αυτοκίνητό μας στο λιμάνι ή το αεροδρόμιο, αποδεικνύεται εξίσου δυσεπίλυτος γρίφος.

Για αυτό και ενθουσιαστήκαμε όταν το parking έκανε επιτέλους την… ψηφιακή του μετάβαση, μέσα από μια πρωτοποριακή υπηρεσία που μας λύνει τα χέρια ακόμη και στην πιο πυκνοκατοικημένη γειτονιά.

Και το όνομα αυτής: ParkAround

Δωρεάν και online: το ParkAround

χαρακτηρίζεται από δυο λέξεις που πάντα χαιρόμαστε να ακούμε. Και όταν μάθαμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είτε το app, είτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας για να κλείσουμε οικονομική θέση parking σε ένα λεπτό – με εκπτώσεις έως και 50% – χωρίς καν να απαιτείται η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού – δεν μπορούσαμε παρά να σπεύσουμε να τη δοκιμάσουμε.

Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Χάρη στη συνεργασία του με περισσότερους από 200 χώρους στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας, το αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, το λιμάνι του Πειραιά, αλλά και πολλά άλλα σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο, το ParkAround αποδείχθηκε ικανό να μας προσφέρει την πολυπόθητη θέση parking μια ανάσα από οποιοδήποτε σημείο και αν επιλέγαμε στον χάρτη.

Πώς λειτουργεί

Το μόνο που χρειάστηκε να κάνουμε για να λύσουμε την αιώνια αγωνία του αθηναϊκού κέντρου, ήταν να επιλέξουμε την περιοχή ή και το σημείο που μας ενδιέφερε (για παράδειγμα, το όνομα του εστιατορίου, του μπαρ ή του θεάτρου στο οποίο σκοπεύαμε να βγούμε) και τη διάρκεια στάθμευσης. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η εφαρμογή μάς είχε εμφανίσει όλες τις διαθέσιμες θέσεις, επιτρέποντάς μας να συγκρίνουμε τις αποκλειστικές προσφορές και να κάνουμε δωρεάν την κράτησή μας. Κι αν κάτι άλλαζε στον προγραμματισμό μας, μας δινόταν η επιλογή να κάνουμε εύκολα αλλαγές στην κράτηση και να ξαναχρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία χωρίς καθυστερήσεις.

.

.
Πέρα από το οικονομικό όφελος – είπαμε, οι συνεργαζόμενοι χώροι στάθμευσης προσφέρουν μέσω της εφαρμογής θέσεις με έκπτωση έως και 50% – μεγάλο plus είναι ότι το ParkAround δίνει τη δυνατότητα αξιολόγησης, προκειμένου οι παρεχόμενες υπηρεσίες να βελτιώνονται διαρκώς και να παρέχεται μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στους οδηγούς.

Extras με σημασία

Άλλος ένας λόγος που σιγουρευτήκαμε αμέσως ότι θα χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή ξανά και ξανά; Οι επιπλέον παροχές που προσφέρονται μέσα από αυτή, διευκολύνοντας την καθημερινότητά μας. Από το πλύσιμο μέχρι τον βιολογικό καθαρισμό και από την εύρεση βολικού πρατηρίου καυσίμων μέχρι τη δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου μας απευθείας από την πύλη του αεροδρομίου (Υπηρεσία Αεροδρομίου Valet) για να μην ταλαιπωρηθούμε ούτε λεπτό μετά την προσγείωση. Οι καθημερινές, αλλά και οι μεγαλύτερες μετακινήσεις μας αναβαθμίζονται αισθητά μέσα σε λίγα κλικ.

Και φυσικά, η συχνή χρήση της υπηρεσίας εξασφαλίζει και περισσότερους πόντους στο πρόγραμμα επιβράβευσης πιστών οδηγών «Παρκάρεις & Κερδίζεις», οι οποίοι στη συνέχεια μπορούν να εξαργυρωθούν ακόμη και με δωρεάν σταθμεύσεις.

Αν μας ρωτάτε, πιστεύουμε ότι τα καλοκαιρινά βράδια στην πόλη μόλις απέκτησαν μια έξτρα δροσιά.

Νάξος: Το γραφικό χωριουδάκι που μοιάζει με σκηνικό ταινίας

Πώς η Μύκονος έγινε η Μύκονος – Από νησί των αρχαιολόγων σε παράδεισο της αίγλης

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024