Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δίκη «ψευτογιατρού»: «Δεν έχω καμία σχέση και καμία συνεργασία μαζί του», είπε πρώην υπουργός

Δίκη «ψευτογιατρού»: «Δεν έχω καμία σχέση και καμία συνεργασία μαζί του», είπε πρώην υπουργός

«Δεν τον γνωρίζω καν», είπε πρώην υπουργός για τον αποκαλούμενο «ψευτογιατρό»

Αρνήθηκε κάθε σχέση με τον αποκαλούμενο «ψευτογιατρό», εντός και εκτός χειρουργείου, ο πρώην υπουργός ο οποίος είναι ένας από τους κατηγορουμένους στη δίκη αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο συγκεκριμένος γιατρός, ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός, είναι υπόλογος για επέμβαση σε ασθενή .

«Αισθάνομαι άβολα, πρέπει να απολογηθώ για ένα απολύτως επιτυχημένο χειρουργείο» τόνισε ο κατηγορούμενος στην απολογία, προσθέτοντας:

«Συμφώνησα να χειρουργηθεί ο ασθενής, ήταν επιβεβλημένη η επέμβαση για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του εκεί. Την παραμονή τον είχα ενημερώσει παρουσία της συζύγου του. Ήταν μία άκρως επιτυχημένη επέμβαση. Σε λιγότερο από δέκα μέρες ήταν σπίτι του»,  είπε  ο κατηγορούμενος.

Παράλληλα, διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο «ψευτογιατρός» ήταν παρών στο χειρουργείο και ανέφερε ότι δεν τον γνωρίζει καν. «Δεν τον γνωρίζω καν. Ούτε εντός, ούτε εκτός χειρουργείου τον έχω δει ποτέ. Σε τέτοια νευροχειρουργική επέμβαση, δε θα έμπαινε ποτέ μέσα. Το ακούω ότι ήταν παρών σε επεμβάσεις, ποτέ παρουσία μου.  Καμία σχέση, καμία συνεργασία μαζί του, δεν έχω παραπέμψει ποτέ ασθενείς μου σε αυτόν» ανέφερε ο κατηγορούμενος, επισημαίνοντας «31 χρόνια θωρακοχειρουργός, με ακηλίδωτη καριέρα, δυστυχώς για μένα έχω δει τη φωτογραφία μου και το όνομα μου να παίζει σε εφημερίδες. Πολύ βαρύ για μένα. Έχω δεχτεί δεκάδες κλήσεις ασθενών μου που με ρωτούσαν τι και πως, ήθελαν να καταθέσουν για εμένα».

Οι απολογίες των συγκατηγορουμένων του «ψευτογιατρού» συνεχίζονται στις επόμενες συνεδριάσεις.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024