Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Αντωνά: Η απάντηση για το πλάνο της στον τελικό του Survivor

Μαρία Αντωνά: Η απάντηση για το πλάνο της στον τελικό του Survivor

Δείτε την απάντηση της Μαρίας Αντωνά για το πλάνο της στον τελικό του Survivor

Το Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης με το αποτέλεσμα να δείχνει ως μεγάλο νικητή των 100.000 ευρώ τον Στάθη Σχίζα. Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στο άκουσμα του ονόματος του Στάθη Σχίζα, και όχι του αγαπημένου της Άρη Σοϊλέδη, ήταν επική!

Η Μαρία Αντωνά ήταν εμφανώς στεναχωρημένη μετά την ανάδειξη του νικητή καθώς ο αγαπημένος της Άρης Σοϊλέδης ήταν το μεγάλο φαβορί.

Η απάντηση της

Η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ξεκίνησε σήμερα το πρωί σχολιάζοντας τα όσα έγιναν χτες στον τελικό του Survivor 5. Συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά έφερε μαζί της την κούπα που της έφερε ο αγαπημένος της από τον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, η Μπέττυ Μαγγίρα δεν έχασε την ευκαιρία και σχολίασε:

«Εσύ πιες λίγο καφέ. Πιες λίγο καφέ με την κουπίτσα σου. Να τη η κούπα της Μαρίας. Ένα κοντινό σας παρακαλώ λίγο στη Μαρία Αντωνά, γιατί έχει μια κούπα που έχει νόημα».

«Έφερα την κούπα, Μπέττυ μου», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά, «είναι η κούπα που αγόρασε και μου έφερε ο Άρης από τον Άγιο Δομίνικο και γράφει πάνω για τη γυναίκα μου. Από τον αντρούλη μου, να πιώ το καφεδάκι μου και από εδώ και πέρα θα με συνοδεύει για πολλά χρόνια».

Στη συνέχεια ανέφερε για τον Άρη Σοϊλέδη:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είδα τον άνθρωπό μου. Τον καμάρωσα χθες, είναι ένα παιδί που ξεπέρασε τον εαυτό του. Δεν μπορώ να σου περιγράψω την περηφάνια που έχω γι’ αυτόν τον άνθρωπο, για το πώς στάθηκε, για το πώς αγωνίστηκε. Έχουμε πάρει πάρα πολλά μηνύματα και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο».

Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε και στην αντίδραση της στο άκουσμα του ονόματος του Στάθη Σχίζα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο!» κάνοντας όλο το πάνελ να ξεσπάσει σε γέλια.

Η Μαρία Αντωνά είπε επίσης: «Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα. Εννοείται ότι θα υποστηρίξεις τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά όχι προσπαθώντας να αποδομήσεις έναν άλλον άνθρωπο που βγαίνοντας έξω έχει τη ζωή του, τα όνειρά του και τους ανθρώπους του».

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024