Στη σχετική ανακοίνωση της Μπόχουμ σήμερα (6/7) αναφέρεται: «Ο Κωνσταντίνος Σταφυλίδης θα προσθέσει τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο στην πρώτη σεζόν του στη VfL Bochum 1848».
Τη σεζόν 2021-22, ο Σταφυλίδης αγωνίστηκε σε 26 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Μπόχουμ.
Ο Έλληνας διεθνής τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με την Μπόχουμ: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, το νούμερο 16 επέστρεψε. Η χρονιά που πέρασε ήταν μια από τις καλύτερες στην καριέρα μου.
Η Μπόχουμ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί, η ατμόσφαιρα στο «Vonovia Ruhrstadion» είναι εκπληκτική. Μαζί θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε πολλές συναισθηματικές στιγμές και πάλι αυτή τη σεζόν, ώστε στο τέλος να παραμείνουμε στην κατηγορία».
Ο γενικός διευθυντής της Μπόχουμ, Σεμπαστιάν Σιντσίλορτς, δήλωσε για την παραμονή του Κώστα Σταφυλίδη: «Όλοι έχουν εντυπωσιαστεί με την προσαρμογή του και την ευελιξία του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στα πλάγια όσο και στο κέντρο.
Ο «Stafy» νιώθει σαν στο σπίτι του στην Μπόχουμ και με την εμπειρία του, το θετικό του πνεύμα και τη νοοτροπία του, θα μας βοηθήσει να πετύχουμε ξανά τον στόχο της παραμονής».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Λεβαντόφσκι φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη μετά το τέλος της σεζόν, καθώς δεν αποδέχεται έναν μειωμένο αγωνιστικό ρόλο στους «μπλαουγκράνα».
Έσωσε την παρτίδα στις καθυστερήσεις ο Λεβαδειακός και παρέμεινε στην 5η θέση, ενώ την τελευταία αγωνιστική παίζει με τον Αρη και έχει διαφορά τριών βαθμών. Ο ΟΦΗ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 44’