Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οριγκί: «Αισθάνθηκα αμέσως σαν στο σπίτι μου στη Μίλαν»

Οριγκί: «Αισθάνθηκα αμέσως σαν στο σπίτι μου στη Μίλαν»

Ευτυχισμένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν τα επόμενα τέσσερα χρόνια εμφανίστηκε ο Ντιβόκ Οριγκί

Ο Ντιβόκ Οριγκί ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με τη φανέλα της Μίλαν. Ο βέλγος φορ, έπειτα από οκτώ χρόνια παρουσίας στη Λίβερπουλ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Το «Σαν Σίρο» θα είναι το ποδοσφαιρικό σπίτι του βέλγου διεθνούς φορ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τον ίδιο να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του στους Ροσονέρι.

«Φθάνοντας εδώ ένιωσα αμέσως ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου. Είμαι σε ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία και τώρα θέλω να αρχίσω να γνωρίζω την κουλτούρα του, θέλω να καταλάβω τα άτομα και το πώς κυλούν τα πράγματα εδώ.

Μέχρι στιγμής τα πάντα είναι φανταστικά. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, είμαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και σε αυτήν την πόλη είδα τον ενθουσιασμό που υπάρχει για το άθλημα όταν ήρθα για να παίξω κόντρα στη Μίλαν την περασμένη σεζόν.

Ένιωθες την αδρεναλίνη εκείνης της κούρσας για τον τίτλο που κράτησε μέχρι την τελευταία ημέρα και μπορούσες να νιώσεις όλη την ενέργεια που απελευθερώθηκε έπειτα από τόσα χρόνια αναμονής.

Έχουμε δει το πάθος της πόλης και την ποιότητα της ομάδας. Πιστεύω ότι μπορώ να δώσω πολλά: πάθος, ευτυχία, πείρα και ελπίζουμε αρκετά γκολ και ασίστ.

Θέλω να δουλέψω με τους συμπαίκτες μου, να δημιουργήσω μια καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και μετά να πάω στο γήπεδο για να κερδίσω, γιατί ομάδες όπως η Μίλαν θέλουν πάντα να παραμείνουν στην κορυφή. Και μου αρέσουν αυτές οι προκλήσεις: είμαι γεμάτος κίνητρα» τόνισε στις δηλώσεις του ο βέλγος φορ για να συμπληρώσει με νόημα:

«Η Serie A είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Πέρσι έγινε μία μεγάλη μάχη για τον τίτλο. Όλοι γνωρίζουν την ιστορία της Μίλαν, με 19 πρωταθλήματα και 7 Champions League.

Έχει μια εκπληκτική και τεράστια ιστορία. Και αν γυρίσουμε πίσω στο χρόνο, υπάρχουν πολλοί παίκτες πρωταθλητές που θα μπορούσα να αναφέρω, οπότε το να είμαι εδώ και να αποτελώ μέρος αυτής της ιστορίας με κάνει υπερήφανο».

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024