Μετά τον Αλεσάντρο Φλορέντσι, η Μίλανθέλει να κάνει δικό της και τον Χακίμ Ζίγιεςμε τη μορφή δανεισμού. Οι πρωταθλητές Ιταλίας βρίσκονται στις τελικές επαφές με την Τσέλσι για την απόκτηση του Μαροκινού με την οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2023 να τοποθετείται στα 27 εκατ. ευρώ.
Ο Μαροκινός επιθετικός, που αποκτήθηκε από τον Αγιαξ πριν από δύο χρόνια, δεν είναι στα πλάνα του Τόμας Τούχελ για τη βασική ενδεκάδα τη νέα σεζόν και η ομάδα του Μιλάνου έχει ήδη έρθει σ’ επαφή με τον ατζέντη του, αλλά και τη διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου.
Κανονικά θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου το φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία στο Παγκρήτιο Στάδιο. Με ανανεωμένη σύνθεση θα αγωνιστούν τελικά οι Ιταλοί και όχι με την Κ-21.
Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κι έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα οπαδοί της Άστον Βίλα κλέβουν παραγγελία από έναν διανομέα, ο οποίος αδυνατεί - όπως είναι φυσικό- αντιδράσει.
Όπως εκτιμά διοικητικό στέλεχος της Φενέρμπαχτσε, περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες οπαδοί της τουρκικής ομάδας θα στηρίξουν την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στο F-4 της Αθήνας.
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού της Αθήνας, με τους ερυθρόλευκους να μετρούν αντίστροφα για το… συναπάντημα με τη Φενέρμπαχτσε. Τι έχει κάνει όμως στη regular season απέναντι στις ομάδες του Final Four.