Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης για Κάρι: «Κανένας στον κόσμο δεν άξιζε το τρόπαιο του MVP περισσότερο από αυτόν»

Γιάννης για Κάρι: «Κανένας στον κόσμο δεν άξιζε το τρόπαιο του MVP περισσότερο από αυτόν»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στεφ Κάρι αλλά και την ομάδα του, τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Επαίνους για τον Στεφ Κάρι, αλλά και τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, μοίρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο τελευταίο μέρος του Renaissance Man podcast με τον Τζέιλεν Ρόουζ.

Διαβάστε επίσης: Κράτησε Μποχωρίδη ο Παναθηναϊκός

«Ο MVP των τελικών του 2021, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ξέρει πώς είναι να τα κερδίζεις όλα. Ο σούπερ σταρ του Μιλγουόκι ξέρει επίσης πώς είναι να κερδίζεις ένα πρωτάθλημα με την ομάδα που σε έκανε ντραφτ.

Όπως ακριβώς ο Στεφ Κάρι με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο Γιάννης υποσχέθηκε να φέρει πρωτάθλημα στον σύλλογο που τον επέλεξε, τηρώντας τελικά αυτή την υπόσχεση το 2021. Έχοντας δει τον Στεφ Κάρι να κερδίζει το 4ο του πρωτάθλημα με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ο Γιάννης πιστεύει ότι εκεί κανείς δεν αξίζει περισσότερο», αναφέρει χαρακτηριστικά το sport illustrated.

«Προφανώς, ξέρω ότι οι Ουόριορς κέρδισαν το πρωτάθλημα, συγχαρητήρια σε αυτούς. Δούλεψαν εξαιρετικά σκληρά, έπαιξαν μέσα από αντιξοότητες. Είναι μαζί 10 χρόνια, είχαν μια υπέροχη δεκαετία.

Είναι απίστευτο, είναι μια δυναστεία», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο podcast. «Και ο Στεφ Κάρι… νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας στον κόσμο αυτή τη στιγμή που άξιζε αυτό το τρόπαιο περισσότερο από αυτόν. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν», πρόσθεσε.

Σε μία πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση ο Έλληνας σούπερ σταρ είχε πει επίσης, ότι «ήταν μια απίστευτη δυναστεία για αυτούς, ήταν ένα απίστευτο ταξίδι. Κάθε ομάδα, κάθε παίκτης, θέλουμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα. Μας δίνουν το παράδειγμα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024