Γιάννης για Κάρι: «Κανένας στον κόσμο δεν άξιζε το τρόπαιο του MVP περισσότερο από αυτόν»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στεφ Κάρι αλλά και την ομάδα του, τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.
Επαίνους για τον Στεφ Κάρι, αλλά και τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, μοίρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο τελευταίο μέρος του Renaissance Man podcast με τον Τζέιλεν Ρόουζ.
Διαβάστε επίσης: Κράτησε Μποχωρίδη ο Παναθηναϊκός
«Ο MVP των τελικών του 2021, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ξέρει πώς είναι να τα κερδίζεις όλα. Ο σούπερ σταρ του Μιλγουόκι ξέρει επίσης πώς είναι να κερδίζεις ένα πρωτάθλημα με την ομάδα που σε έκανε ντραφτ.
Όπως ακριβώς ο Στεφ Κάρι με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο Γιάννης υποσχέθηκε να φέρει πρωτάθλημα στον σύλλογο που τον επέλεξε, τηρώντας τελικά αυτή την υπόσχεση το 2021. Έχοντας δει τον Στεφ Κάρι να κερδίζει το 4ο του πρωτάθλημα με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ο Γιάννης πιστεύει ότι εκεί κανείς δεν αξίζει περισσότερο», αναφέρει χαρακτηριστικά το sport illustrated.
«Προφανώς, ξέρω ότι οι Ουόριορς κέρδισαν το πρωτάθλημα, συγχαρητήρια σε αυτούς. Δούλεψαν εξαιρετικά σκληρά, έπαιξαν μέσα από αντιξοότητες. Είναι μαζί 10 χρόνια, είχαν μια υπέροχη δεκαετία.
Είναι απίστευτο, είναι μια δυναστεία», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο podcast. «Και ο Στεφ Κάρι… νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας στον κόσμο αυτή τη στιγμή που άξιζε αυτό το τρόπαιο περισσότερο από αυτόν. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν», πρόσθεσε.
Σε μία πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση ο Έλληνας σούπερ σταρ είχε πει επίσης, ότι «ήταν μια απίστευτη δυναστεία για αυτούς, ήταν ένα απίστευτο ταξίδι. Κάθε ομάδα, κάθε παίκτης, θέλουμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα. Μας δίνουν το παράδειγμα».
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)
- Η υπόσχεση του Φώτη Ιωαννίδη στους οπαδούς της Σπόρτινγκ: «Θα αγωνιστώ για όσα αξίζει ο σύλλογος κι εσείς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442