Διαψεύδει τη Ρεάλ ο Λάσο: «Οι γιατροί έδωσαν το ΟΚ να επιστρέψω στους πάγκους»
Ο Πάμπλο Λάσο με ανάρτηση του στάθηκε στις τελευταίες εξελίξεις και στο διαζύγιο με τη Ρεάλ, τονίζοντας πως οι γιατροί του έδωσαν άδεια να συνεχίσει να προπονεί επαγγελματική ομάδα.
Ο Πάμπλο Λάσο «κάρφωσε» τη Ρεάλ Μαδρίτης με γραπτή του δήλωση, μετά την απόλυσή του για λόγους… υγείας το βράδυ της Δευτέρας.
Ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός μέσω Twitter κατέστησε σαφές πως οι γιατροί τού έχουν ανάψει το πράσινο φως για να επιστρέψει στους πάγκους, μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε στις 5 Ιουνίου, ενώ και ο καρδιολόγος του δήλωσε ότι έχει πάρει το «ΟΚ» για να καθίσει και πάλι σε άκρη πάγκου επαγγελματικής ομάδας.
«Είναι σε τέλεια κατάσταση για να προπονήσει οποιαδήποτε επαγγελματική ομάδα από εδώ και πέρα», δήλωσε ο γιατρός του, ενώ η Marca τονίζει πως οι γιατροί της Ρεάλ δεν εξέτασαν τον Λάσο μετά το έμφραγμα και δεν ήρθαν ούτε σε επικοινωνία με τον καρδιολόγο που τον εξετάζει μετά την περιπέτεια της υγείας του.
Ο ίδιος ο Λάσο ήρθε να τα ξεκαθαρίσει όλα και με ανάρτηση του, ανέφερε πως είναι κανονικά σε θέση να κάτσει σε πάγκο ομάδας. «Χαίρομαι που μοιράζομαι με όλους σας ότι οι γιατροί που με εξέτασαν, μου έδωσαν το ΟΚ για να συνεχίσω να προπονώ εκανονικά ομάδα μπάσκετ. Χαίρομα για τα μηνύματα αγάπης που παίρνω από χθες. Θα προσπαθήσω το συντομότερο δυνατό να απαντήσω σε όλους σας προσωπικά και στο ενδιαφέρον που δείχνετε. Σας στέλνω μια αγκαλιά», έγραψε.
Δείτε την ανάρτηση του:
Feliz de compartir con todo el mundo que tengo la confirmación plena y expresa de los médicos que me han atendido de que puedo entrenar profesionalmente a cualquier club de baloncesto.
— Pablo Laso (@pablolaso) July 5, 2022
- LIVE: Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Η ιστορία μιας φωτογραφίας
- Αποχώρησε από τη Μονακό, ανακοινώθηκε από τη Ντουμπάι BC ο Έλι Οκόμπο (pic)
- Κολίνα: «Πάντα νιώθω ανατριχίλα όταν ανακοινώνω τον διαιτητή του τελικού Μουντιάλ» vids
- «Ο Χεζόνια επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ» – Οι ομάδες που τον θέλουν και ο Παναθηναϊκός
- Το δείπνο που παρέθεσε το Μαϊάμι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Μαζί του Πατ Ράιλι και Σποέλστρα (pics)
- Ανανέωσε με τον Κωνσταντινίδη ο Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442