Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας για Μητσοτάκη: «Μόνο ηγέτες τύπου Ορμπάν θα απαντούσαν έτσι»

Τσίπρας για Μητσοτάκη: «Μόνο ηγέτες τύπου Ορμπάν θα απαντούσαν έτσι»

Με μια δηκτική ανάρτηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζει την απάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ευρωβουλευτή του Renew Europe Μαλίκ Ασμανί

«Είναι πράγματι αξιοζήλευτο. Αλλά πιθανότατα μόνο ηγέτες τύπου Όρμπαν θα απαντούσαν με αυτόν τον τρόπο» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας την παρουσία του πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ειδικότερα σε ανάρτηση του στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ότι «μετά τη σφοδρή επίθεση του Malik Azmani, αντιπρόεδρου του Renew Europe, δηλαδή της Ομάδας του Μακρόν στην Ευρωβουλή, για τη κατάντια της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε κραδαίνοντας την «Αυγή» και τη «Δημοκρατία» στο Ευρωκοινοβούλιο».

Και σχολιάζει ο κ. Τσίπρας: «Ιδού η τρανή απόδειξη της ελευθεροτυπίας στην Ελλάδα: Κυκλοφορούν ελεύθερα στα περίπτερα…».

«Σας ευχαριστούμε, κ. Μητσοτάκη», συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα, «που είστε τόσο μεγαλόκαρδος και αφήσατε την ιστορική ‘Αυγή’, που ιδρύθηκε το 1952 και διέκοψε κυκλοφορία μόνο στην Επταετία, να συνεχίσει να υπάρχει».

Όσο για τη «Δημοκρατία», προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «ο εκδότης της ίσως έχει άλλους λόγους να είναι ευτυχής, αφού παρά τις προσπάθειές σας δεν καταφέρατε να τον βάλετε φυλακή, όπως ούτε τους Βαξεβάνη και Παπαδάκου, που μαζί κατηγορήσατε για συμμορίτες, επειδή ξεσκέπασαν το σκάνδαλο Novartis».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024