Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Φίλης: «Λογικό να αναζητά ο κ. Μητσοτάκης λίγη παρηγοριά στη Δεξιά του Κυρίου».

Νίκος Φίλης: «Λογικό να αναζητά ο κ. Μητσοτάκης λίγη παρηγοριά στη Δεξιά του Κυρίου».

Τον διορισμό χιλιάδων ιερέων, σχολιάζει ο Νίκος Φίλης, αναδεικνύοντας τα κενά στους τομείας παιδείας, υγείας και δασοπυρόσβεσης.

Ένα ιδιαίτερα σκωπτικό σχόλιο έκανε ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «μετά την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να φέρει ρύθμιση στο νομοσχέδιο της κυρίας Κεραμέως, για το διορισμό σε οργανικές θέσεις 2.311 ιερέων, έκλεισε και η τελευταία ανοιχτή πληγή στο σώμα της δυσλειτουργούσας και τραγικά υποστελεχωμένης ελληνικής δημόσιας διοίκησης».

«Χιλιάδες κενά σε υγεία, παιδεία, δασοπυρόσβεση»

Πλέον, σημείωσε ο κ. Φίλης, «η Εκκλησία μαζί με την Αστυνομία – βασικές προτεραιότητες των απανταχού αυταρχικών και ακραία συντηρητικών κυβερνήσεων – δεν θα έχουν την παραμικρή έλλειψη σε προσωπικό. Σε αντίθεση με δευτερεύουσας σημασίας κρατικές αρμοδιότητες όπως η Υγεία, η Παιδεία, η Δασοπυρόσβεση και οι λοιπές δομές του κοινωνικού κράτους, που μπορούν να λειτουργούν θαυμάσια με δεκάδες χιλιάδες οργανικά και λειτουργικά κενά».

Διαβάστε επίσης: «Η ΝΔ να μείνει μόνη στη Βουλή στο νομοσχέδιο Κεραμέως – Μητσοτάκη»

Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ προσέθεσε ειρωνικά πως «με αυτό τον τρόπο, άλλωστε, η Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη έχει διακριθεί παγκοσμίως και ‘είναι η καλύτερη χώρα για να ζεις’» – χρησιμοποιώντας λόγια του πρωθυπουργού.

Για να καταλήψει: «Καταγγελλόμενος παντού εντός και εκτός Ελλάδας, με τελευταίο ‘σταθμό’ σφοδρής σε βάρος του κριτικής το Ευρωκοινοβούλιο, ο κ. Μητσοτάκης είναι λογικό να αναζητά, πριν σηκώσει να πιει το πικρό ποτήρι της προσφυγής στις εκλογές, λίγη παρηγοριά στη ‘Δεξιά του Κυρίου’».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024