Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η SKY express στο Aviation Event για τις προκλήσεις του κλάδου στη μετά-covid εποχή

Η SKY express στο Aviation Event για τις προκλήσεις του κλάδου στη μετά-covid εποχή

Νέες προσλήψεις και αυξήσεις μισθών από την πιο «πράσινη» αεροπορική της χώρας

Στις ουσιαστικές αλλαγές που απαιτούνται για να εξαλειφθούν τα προβλήματα που καταγράφονται διεθνώς στον τομέα των αερομεταφορών, αναφέρθηκε ο εμπορικός διευθυντής της SKY express κ. Γεράσιμος Σκαλτσάς. 

Μιλώντας στο Aviation Event, το οποίο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή,
ο κ. Σκαλτσάς επεσήμανε ότι η έξοδος από την πανδημία του κορωνοϊού δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Όπως είπε, «πολλές εταιρείες βγήκαν τραυματισμένες, πολλές αναγκάστηκαν να αναθεωρήσουν διάφορα ως προς τη λειτουργία τους, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο. Εργαζόμενοι που προσωρινά έχασαν τις δουλειές τους στράφηκαν αλλού, με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να βλέπουμε ελλείψεις προσωπικού ακόμα και σε μεγάλα αεροδρόμια του εξωτερικού».

Στην κατεύθυνση αυτή, ανέφερε,  είναι σημαντικό ο κλάδος να γίνει ξανά ελκυστικός για τους νέους ανθρώπους που αναζητούν σταθερές θέσεις εργασίας, κάτι που προϋποθέτει ικανοποιητικές θέσεις εργασίας, υγιές εργασιακό περιβάλλον, καλές αποδοχές, δυνατότητες εξέλιξης.

Στη συνέχεια, ο κ. Σκαλτσάς αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της SKY express σε αυτή την κατεύθυνση. Όπως δήλωσε, η SKY express μαζί με τη μεγάλη επένδυση στην ανανέωση του στόλου της με αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας, διατήρησε όλο το προσωπικό της την περίοδο της πανδημίας, προχώρησε σε νέες προσλήψεις και σε μισθολογικές αυξήσεις, επαναφέροντας τους μισθούς σε επίπεδα προ – κορωνοϊού, ενώ έχει δημιουργήσει ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον με ίσες ευκαιρίες ανέλιξης για όσους και όσες εργάζονται σε αυτήν. Είναι χαρακτηριστικό, ανέφερε, ότι στη SKY express, η 1 στις 2 θέσεις διοικητικής ευθύνης καταλαμβάνονται από γυναίκες.

Κλείνοντας, ο κ. Σκαλτσάς εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη φετινή τουριστική σεζόν και επανέλαβε ότι χρειάζονται άμεσες και συντονισμένες δράσεις απ’ όλους, προκειμένου η βιομηχανία των αεροματοφορών να αποκτήσει μια μόνιμη και βιώσιμη δυναμική, ώστε η φετινή άνοδος να μην είναι παροδική.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024