Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο στην Κρήτη: Ο 23χρονος είχε «ξεγελάσει» τον χάρο ένα χρόνο πριν

Τροχαίο στην Κρήτη: Ο 23χρονος είχε «ξεγελάσει» τον χάρο ένα χρόνο πριν

Οι φίλοι του 23χρονου δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι ο Νίκος δεν υπάρχει πια

Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του 23χρονου Νίκου που άφησε την Κυριακή την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τού είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στο χωριό του του Κακοδίκι Χανίων, με τη μητέρα του να είναι απαρηγόρητη.

Πριν από ένα χρόνο, ο Νίκος είχε νοσηλευτεί στην εντατική, μετά από ένα σοβαρότατο τροχαίο με μηχανή. Ο καλύτερός του φίλος, μίλησε αποκλειστικά στο «Live News» και περιέγραψε τις δύσκολες εκείνες ημέρες.

«Έχει περάσει δύσκολα και… δεν ξέρω… και γελούσε, δηλαδή, ήταν σα να ξέσπαγε στο γκάζι όλο αυτό που ζούσε. Του έλεγα εγώ να μην τρέχει, είχε ξανατρακάρει με ένα παπάκι κι είχε πάθει αιμάτωμα στο κεφάλι… Ένας χρόνος έχει περάσει…; Και του είχαν βάλει κοκαλάκια στο κεφάλι και του τράβηξαν το αιμάτωμα. «Χοντρή» ζημιά. Ήταν στην εντατική, είχα πάει και τον πρόσεχα. Είχε θέμα με το κεφάλι του, του το είχα πει κι εγώ, δηλαδή, δεν σηκώνει πολλά – πολλά. Ήταν πολύ άσχημα. Η μάνα του να κλαίει, να λιποθυμάει τότε… Τώρα δεν ξέρω η γυναίκα τι κάνει… Δεν ξέρω… Είναι πολύ καλή γυναίκα… Είχε μόνο τον Νίκο… Δεν ξέρω αν τη βγάλει πέρα…» δήλωσε ο φίλος του 23χρονου στο MEGA.

Ένα ακόμη 15χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του ενώ η 23χρονη φίλη Νίκου, που επέβαινε και αυτή στο αυτοκίνητο, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Ήταν στα Χανιά με την κοπέλα του και τα παιδιά και έπιναν καφέ. Και είχε ένα τραπέζι και πήγε από το Καστέλι να πάρει κρέατα και να έρθει. Και έγινε ότι έγινε… Ασχολούταν με τις μέλισσες, με ό,τι είχε να κάνει με δουλειά για να συντηρήσει τη μάνα του, το σπίτι με την κοπελιά του. Είναι άσχημα δυστυχώς. Της έχουν βγάλει τη σπλήνα και το νεφρό. Καλά παιδιά… Αμαρτία… Αμαρτία…», συμπλήρωσε ο φίλος του 23χρονου.

Απαρηγόρητοι οι φίλοι του

Οι φίλοι του 23χρονου δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι ο Νίκος δεν υπάρχει πια.

«Εγώ με τον Νίκο ήμασταν παιδικοί φίλοι. Ήμασταν από το δημοτικό μαζί. Αχώριστοι. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα, τον αγαπούσα πάρα πολύ τον Νίκο… Έχω δύο αδελφές. Τον Νίκο τον είχα σαν αδελφό μου. Δηλαδή, ερχόταν και στα Χανιά, σπίτι μου κι έμενε και του έλεγα «όταν φτάσεις σπίτι πάρε με», ήμασταν πολύ κοντά. Μόλις πήγα στο νοσοκομείο που πήγα να τον δω και δεν τον είδα και πήγε ένας και μου είπε… Μόλις τον είδε και μου είπε «είναι ο Νίκος», τα πόδια μου μουδιάσανε. Δεν μπορούσα να περπατήσω», είπε συντετριμμένος ο φίλος του Νίκου.

Η σκέψη όλων είναι στην 23χρονη που δίνει μάχη στην εντατική του νοσοκομείου Χανίων για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία και της 15χρονης που σκοτώθηκε κι εκείνη στο τροχαίο.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024