Ερωτώμενος γιατί ένας εκ των δραστών που ήταν σεσημασμένος, κυκλοφορούσε ελεύθερος, απάντησε: «Η Αστυνομία δεν φυλακίζει ανθρώπους, αλλά τους συλλαμβάνει. Από εκεί και πέρα οι έντιμοι δικαστές βάζουν τις ποινές που προβλέπονται, οι οποίες δεν είναι τέτοιες ώστε να τους κρατήσουν λίγο παραπάνω απ’ όσο θα χρειάζονταν».
Επισήμανε πως αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκονται έξω και να συνεχίζουν το «έργο τους» και παράλληλα να δελεάζουν κι άλλους κακοποιούς.
Δείτε τις δηλώσεις στο MEGA
Αναφορικά με το «περίγραμμα» των δραστών, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως όλοι τους ήταν μέλη της αλβανικής μαφίας, η οποία λυμαίνεται όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
«Αυτοί οι άνθρωποι αν και βρίσκονται στην ίδια ομάδα πολλές φορές τα “σπάνε”, με αποτέλεσμα να κάνουν τραγικά λάθη και για τους ίδιους» συμπλήρωσε.
Η ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να «εξουδετερώσει» έναν μεγάλο κακοποιό, κάτι που απεδείχθη από την ευκολία με την οποία έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τους δύο 28χρονους αστυνομικούς.
«Αν και είμαστε η χώρα με τον μικρότερο αριθμό παράνομων όπλων, ξέρουμε πως αυτά υπάρχουν και δεν θα λείψουν ποτέ», ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα