Φωτιά για ακόμα μία φορά στην Ηλεία, αυτήν την φορά στον Πύργο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κορυφής. Πυρκαγιά είχε ξεσπάσει και στις 3 Ιουλίου στις Πόρτες Αχαΐας και στη συνέχεια πέρασε στη γειτονική Ηλεία. Εξαιτίας της πυρκαγιάς δόθηκε εντολή εκκένωσης μέσω του 112.
Καίει σε δασική έκταση
Σύμφωνα με τοπικά μέσα η φωτιά τώρα έχει δύο εστίες και στην περιοχή σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου. Καίει δασική έκταση ενώ εκτιμάται ότι παίρνει διαστάσεις, χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχει κίνδυνος για το χωριό. Να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη περιοχή είχε ξεσπάσει μεγάλη φωτιά και πέρυσι τον Ιούλιο.
Επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 18 οχήματα και 3 μονάδες πεζοπόρου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).