
«Πατάει» Αθήνα ο Γιόνσον, φουλάρει για στόπερ η ΑΕΚ
Ο Γενς Γιόνσον θα έρθει στην Αθήνα απόψε για λογαριασμό της ΑΕΚ, που εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του πρώτου από τους δύο στόπερ που ψάχνει
Απόψε το βράδυ αναμένεται η άφιξη του δεύτερου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ, Γενς Γιόνσον, που έχει υπογράψει από την προηγούμενη εβδομάδα τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο 29χρονος άσος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΑΕΚ, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τυπικά ζητήματα.
Από εκεί και πέρα, η Ένωση φουλάρει για την απόκτηση του πρώτου από τους δύο στόπερ που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της.
Μάλιστα, οι δύο περιπτώσεις φέρονται αρκετά πιο προχωρημένες από τις υπόλοιπες και ενδέχεται να προκύψουν σύντομα εξελίξεις.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στα Σπάτα μέχρι την αναχώρηση για την Ολλανδία, ενώ την Τετάρτη θα ενσωματωθούν οι διεθνείς και ο Άμραμπατ, που πήραν έξτρα άδεια.
- Με Γιακουμάκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ
- Eurovision 2026: Η Βίκυ Λέανδρος επέστρεψε στη Βιέννη μετά από 59 χρόνια
- Ηλιούπολη: Πιάστηκαν χέρι-χέρι και έπεσαν στο κενό ακούγοντας μουσική – Οι σημειώσεις που βρέθηκαν και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
- Μπουντούρης για τον ΠΑΟΚ: «Φεύγω χωρίς απογοήτευση και στεναχώρια» (pic)
- Eurovision: Έφτασε η ώρα του Akyla – Λεπτό προς λεπτό ο Ά ημιτελικός
- «Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει Γκατσίνοβιτς, αλλά ο παίκτης επιθυμεί να μείνει στην ΑΕΚ»

