
«Πατάει» Αθήνα ο Γιόνσον, φουλάρει για στόπερ η ΑΕΚ
Ο Γενς Γιόνσον θα έρθει στην Αθήνα απόψε για λογαριασμό της ΑΕΚ, που εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του πρώτου από τους δύο στόπερ που ψάχνει
Απόψε το βράδυ αναμένεται η άφιξη του δεύτερου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ, Γενς Γιόνσον, που έχει υπογράψει από την προηγούμενη εβδομάδα τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο 29χρονος άσος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΑΕΚ, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τυπικά ζητήματα.
Από εκεί και πέρα, η Ένωση φουλάρει για την απόκτηση του πρώτου από τους δύο στόπερ που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της.
Μάλιστα, οι δύο περιπτώσεις φέρονται αρκετά πιο προχωρημένες από τις υπόλοιπες και ενδέχεται να προκύψουν σύντομα εξελίξεις.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στα Σπάτα μέχρι την αναχώρηση για την Ολλανδία, ενώ την Τετάρτη θα ενσωματωθούν οι διεθνείς και ο Άμραμπατ, που πήραν έξτρα άδεια.
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 39χρονος που έτρεχε με 192 χλμ σε δρόμο με όριο τα 70
- Μετά την Ιταλία καταδικάζει και η Γαλλία τις δηλώσεις Τραμπ για τον Πάπα
- «Έπινα κρυφά» – Ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ αποκαλύπτει ότι είναι πρώην αλκοολικός
- Ο Μπαρτζώκας απάντησε για ενδεχόμενη συνάντηση με τον Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague
- Μαλαισία: Παρανάλωμα έγιναν 1.000 σπίτια από μεγάλη φωτιά σε παραθαλάσσιο οικισμό – Χιλιάδες εκτοπισμένοι
- Νίκος Καραγεωργίου: Πέθανε ο ιδρυτής της «3αλφα»



