Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός για Γκουντάιτις

Παναθηναϊκός για Γκουντάιτις

Ο ύψους 2.08μ. σέντερ, Αρτούρας Γκουντάιτις είναι ο πρώτος στόχος του Ράντονιτς για να πλαισιώσει τον Παπαγιάννη στη θέση «5».

Μια λύση από το… πάνω ράφι των ψηλών της Euroleague εξετάζει πολύ σοβαρά ο Παναθηναϊκός προκειμένου να πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη στη θέση «5». Ο λόγος για τον Αρτούρας Γκουντάιτις, ο οποίος αγωνιζόταν πέρσι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και μετά τις εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία αποχώρησε και έκλεισε τη σεζόν στην ιταλική Νάπολι.

Πρόκειται για παίκτη με πολλά χρόνια εμπειρίας στο επίπεδο της Euroleague, με παρουσία σε Ζαλγκίρις, Λιέτουβος Ρίτας, Ολίμπια Μιλάνο και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, στην οποία πήρε μεταγραφή το 2020 και τέθηκε υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Λιθουανός σέντερ είχε 9,7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 20 λεπτά συμμετοχής ανά μέσο όρο την πρώτη του σεζόν στη Ρωσία, ενώ πέρσι και μέχρι την αποβολή των ρωσικών ομάδων από τη Euroleague μετρούσε 6,7 πόντους και 4,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ ο χρόνος συμμετοχής του ήταν κοντά στα 19 λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Ο Ομπράντοβιτς αρπάζει τον Πετρούσεφ και ο Παναθηναϊκός ρώτησε τον Ραζνάτοβιτς για τον Μπέικον

Αποτελούσε λύση στο rotation του Πασκουάλ μαζί με τους Μίκι και Πόιθρες και οι «πράσινοι» τον θέλουν προκειμένου να έχουν μια αξιόπιστη λύση πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη τον οποίο ο Ράντονιτς υπολογίζει ως τη βασική του επιλογή στο «5».

Ο Γκουντάιτις ολοκλήρωσε τη σεζόν με εφτά παιχνίδια στη Νάπολι, έχοντας 7,4 πόντους και 5,3 ριμπάουντ, είναι πλέον ελεύθερος στην αγορά και ο Ράντονιτς έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως προκειμένου να προχωρήσουν οι «πράσινοι» σε επαφές μαζί του και να επιχειρήσουν να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024