Πέτρος Φιλιππίδης: Βρέθηκαν τα 20.000 ευρώ για την εγγύησή του – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
Τι λέει ο δικηγόρος του
Συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος στον θάλαμο κρατουμένων της νευρολογικής κλινικής στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ο Πέτρος Φιλιππίδης ύστερα από ισχαιμικό επεισόδιο τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.
Σύμφωνα με το Πρωινό, η νοσηλεία του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιστεί και ο ίδιος θα υποβληθεί σε έναν νέο κύκλο εξετάσεων. Πάντως η κατάστασή του δείχνει σταθερή.
Μετά τις εξετάσεις, οι γιατροί θα αποφασίσουν αν ο ηθοποιός θα επιστρέψει στο σπίτι του μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αρθεί η προσωρινή κράτηση, μετά την παρέλευση του 12μηνου.
Η εγγύηση των 20.000 βρέθηκε και όπως λέει ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Δημητρακόπουλος, αν μπορέσει ο εντολέας του θα δώσει κανονικά αύριο το παρών στη δίκη που συνεχίζεται.
- Μπορεί η AI να «εφεύρει» ένα σπάνιο πουλί;
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Κύπρος: 52 χρόνια μετά οι μνήμες παλεύουν να μείνουν ζωντανές
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 2 νεκροί, 42 τραυματίες σε αεροπορικό βομβαρδισμό της Ρωσίας στη Ζαπορίζια
- Κύπρος: εξακολουθώ να μην ξεχνώ
- Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο 25χρονος κατηγορούμενος για τη φονική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα
- Το Μαξίμου κάνει γαργάρα τις υποκλοπές και πανηγυρίζει που έχει μόνο 4 υπόδικους βουλευτές…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442