Ρωσία: Μειώνεται το απόθεμα σύγχρονων ρωσικών πυραύλων, λέει το βρετανικό υπουργείο Άμυνας
Τι μπορεί να σημάνει αυτή η έλλειψη για Ρωσία και Ουκρανία.
Η Ρωσία χρησιμοποιεί αντιπλοϊκούς πυραύλους σε “ένα δευτερεύοντα ρόλο κατά χερσαίων στόχων, πιθανώς εξαιτίας της μείωσης των αποθεμάτων σε πιο εύστοχα σύγχρονα όπλα,” ανέφερε το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, στην τελευταία ενημέρωση πληροφοριών ασφάλειας για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Η Ρωσία απορρίπτει τις αναφορές ασφάλειας της Βρετανίας, ως προπαγάνδα.
Για την επίθεση στο Κρεμεντσούκ
Οι βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών ανακοίνωσαν ότι το όπλο που έπληξε ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη Κρεμεντσούκ στις 27 Ιουνίου ήταν πιθανώς, ένας πύραυλος KH-32 που χρησιμοποιείται για πλήγματα κατά στόχων επιφανείας και “δεν προορίζεται να πλήξει με ακρίβεια χερσαίους στόχους”.

Τα πιο πρόσφατα πλήγματα κατά ενός συγκροτήματος κατοικιών στην Οδησσό, έγιναν πιθανώς με την χρήση και ενός πυραύλου KH-22 που έχει ακόμη μικρότερη ακρίβεια πλήγματος,” σύμφωνα με την ίδια αναφορά του βρετανικού υπουργείου Άμυνας.’
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: 35χρονος έκαψε το αυτοκίνητο της γυναίκας του αδελφού του
- Τέλος οι εβδομαδιαίες προγνώσεις καιρού από την ΕΜΥ – Ποιος ο λόγος, η αιχμηρή ανάρτηση Κολυδά
- Γεραπετρίτης: Βλέπει «νίκες» στην εξωτερική πολιτική – Τι είπε για F 35 και casus belli
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Άτυπη οικονομία: Εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα και προστασία – Πρωτιά της Ελλάδας
- Γιατί η Σοσάνα Ζούμποφ θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τη δημοκρατία;
- Ασπρόπυργος: Πέθανε ένας από τους τρεις πολυεγκαυματίες από τη φωτιά
- ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: «Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να λειτουργεί με αυτόματο πιλότο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)






















![Αμερικανός βουλευτής καταγγέλλει ότι ισραηλινοί έποικοι τον έθεσαν «υπό κράτηση» στη Δυτική Όχθη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-11T111604Z_984763959_RC26AMAT2526_RTRMADP_5_ISRAEL-PALESTINIANS-WEST-BANK-KHANNA-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442