Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κάρλος Σάινθ πήρε την πρώτη του pole position στο βροχερό Σίλβερστοουν

Ο Κάρλος Σάινθ πήρε την πρώτη του pole position στο βροχερό Σίλβερστοουν

Ο Κάρλος Σάινθ ήταν ο μεγάλος νικητής της μάχης των βροχερών κατατακτηρίων δοκιμών στο Σίλβερστοουν με χρόνο 1:40.983. Στην δεύτερη θέση ο Φερστάπεν, στην τρίτη ο Λεκλέρ.

Ο απίστευτος τελευταίος γύρος του, Κάρλος Σάινθ ήταν αυτός που του χάρισε την pole position στο βροχερό Βρετανικό GP «κλέβοντας» έτσι μέσα από τα χέρια του Μαξ Φερστάπεν την pole.

Σε μια βροχερή πίστα η οποία μας χάρισε αρκετό σασπένς είδαμε τους δύο οδηγούς της Ferrari και τον Ολλανδό παγκόσμιο  πρωταθλητή να δίνουν «μάχη» με το χρονόμετρο. Μια «μάχη» που στο τέλος βρήκε νικητή τον, Κάρλος Σάινθ.

Διαβάστε επίσης: Ενδιαφέρον της Μαδρίτης για τη διεξαγωγή Grand Prix

Στο πρώτο μέρος των κατατακτήριων δοκιμών, η πρώτη θέση είχε εναλλαγές με τον Σαρλ Λεκλέρ και τον Μαξ Φεστάπεν να δίνουν μάχη και εν τέλη ο Ολλανδός πιλότος να υπερισχύει με καλύτερο χρόνο (1:39.129), ενώ ο Μονεγάσκος είχε χρόνο 1:39.846.λεκλέρ

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολλανδός πρωταθλητής της Red Bull δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του, ωστόσο κατάφερε και πάλι να εξασφαλίσει την πρώτη θέση και πάλι με χρόνο 1:40.655. Στη 2η θέση του πίνακα αυτή την φορά βρέθηκε ο Λιούις Χάμιλτον, αφού κατάφερε να κάνει χρόνο 1:41.062.

Το Q3 εκτυλίχθηκε ήταν αρκετά δραματικό στο βρεγμένο οδόστρωμα, με τον Ισπανό πιλότο της Φερράρι να παίρνει τελικά την pole position μπροστά από τον Μαξ Φερστάπεν και τον ομόσταβλό του στην Ιταλική ομάδα, Σαρλ Λεκλέρ να βρίκεται στην τρίτη.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024