Η χιουμοριστική στήλη των Brussels Times χτύπησε και πάλι μέσω του λογιαριασμού της στο twitter και αυτή τη φορά στόχος της ήταν ο πρόεδρος της ΤουρκίαςΡετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή ένα στιγμιότυπο από την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.
Το διασκεδάζει
Στο στιγμιότυπο εκτός από τον Ερντογάν πρωταγωνιστεί ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και στο βάθος ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος δείχνει να το διασκεδάζει.
Ο Ερντογάν σαν να είναι ρομπότ πλησιάζει τον ανυποψίαστο Τζόνσον και βάζει το χέρι του απειλητικά στον ώμο. Ο Τζόνσον αρχικά ταράζεται αλλά μετά όταν βλέπει ποιος είναι σηκώνεται να τον χαιρετίσει. Το σχόλιο που συνοδεύει την στήλη «Le Chou News», όπου Chou είναι το λαχανάκι Βρυξελλών είναι το εξής: «Ο Πρόεδρος της Τουρκίας επιλέγει το επόμενο θύμα του».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.