
Μητσοτάκης: Πλήγμα για την επιστήμη και τον πολιτικό διάλογο η απώλεια του Ηλία Νικολακόπουλου
Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Ηλία Νικολακόπουλου εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης
Τα συλλυπητήριά του για τον ξαφνικό θάνατο του Ηλία Νικολακόπουλου εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε την απώλεια του Ηλία Νικολακόπουλου πλήγμα για την επιστημονική έρευνα και το σοβαρό πολιτικό διάλογο, επισημαίνοντας ότι η δημόσια σφαίρα και η αναλυτική σκέψη στη χώρα μας χάνουν έναν από τους πιο συνεπείς και ευγενείς υπηρέτες της.
Διαβάστε επίσης Ηλίας Νικολακόπουλος: Η πρωτοποριακή εφαρμογή της μεθόδου των exit polls
Διαβάστε επίσης Συλλυπητήρια ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ηλίας Νικολακόπουλος υπηρέτησε σε όλη του τη ζωή τις αξίες της Αριστεράς
Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ως εξής:
«Η ξαφνική απώλεια του Ηλία Νικολακόπουλου αποτελεί πλήγμα για την επιστημονική έρευνα και τον σοβαρό πολιτικό διάλογο. Η δημόσια σφαίρα και η αναλυτική σκέψη στη χώρα μας χάνουν έναν από τους πιο συνεπείς και ευγενείς υπηρέτες τους. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του».
Η ξαφνική απώλεια του Ηλία Νικολακόπουλου αποτελεί πλήγμα για την επιστημονική έρευνα και τον σοβαρό πολιτικό διάλογο. Η δημόσια σφαίρα και η αναλυτική σκέψη στη χώρα μας χάνουν έναν από τους πιο συνεπείς και ευγενείς υπηρέτες τους. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) June 30, 2022
- ΗΠΑ: Αυστηρότεροι οι κανονισμοί για βίζα σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους
- Γιορτή σήμερα 17 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]
- Το Ιράν διαψεύδει τον Τραμπ – Αρνείται ότι αποφυλακίστηκε Αμερικανίδα από τις ιρανικές φυλακές
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Η ΕΕ πιέζει τις ΗΠΑ για εξαίρεση ευρωπαϊκών προϊόντων από τους δασμούς 15% – Και το ελαιόλαδο στη λίστα


