Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Johnson & Johnson MedTech: Αργυρό και καλύτερη νεοεισερχόμενη εταιρεία στο CR Index

Johnson & Johnson MedTech: Αργυρό και καλύτερη νεοεισερχόμενη εταιρεία στο CR Index

Στρατηγικός πυλώνας ανάπτυξης η βιωσιμότητα για την Johnson & Johnson MedTech που απέσπασε διπλή βράβευση στον δείκτη εταιρικής υπευθυνότητας

Διπλή διάκριση απέσπασε η Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Υπευθυνότητας (CRI 2021-2022) του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης, που επιβραβεύει τις εταιρείες που εφαρμόζουν αποτελεσματικά πρακτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης με κριτήρια ESG (Environmental, Social and Governance factors).

Η Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας απέσπασε το Αργυρό Βραβείο (Silver Award) καθώς και το Βραβείο για την Καλύτερη Νεοεισερχόμενη Εταιρεία (Best New Entry Award).

Όπως επισημαίνει η διοίκηση της εταιρείας, οι αρχές Εταιρικής Υπευθυνότητας διέπουν την Johnson & Johnson MedΤech από  την ίδρυσή της, διαμορφώνοντας ένα αξιόπιστο και υπεύθυνο προφίλ εταιρείας στον κλάδο της ιατρικής τεχνολογίας. Με ένα δυνατό αποτύπωμα στην Ελλάδα, η βιωσιμότητα αποτελεί βασικό στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης, που αφορά σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της – από τους εργαζόμενους της εταιρείας και τις ανάγκες της αγοράς, έως τους φυσικούς πόρους και τα κοινωνικά ζητήματα.

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ: Η Johnson & Johnson ανακαλεί αντηλιακά – Εντοπίστηκε καρκινογόνο χημικό 

Διαβάστε επίσης: J&J: Θα πληρώσει 230 εκατ. δολάρια σε διακανονισμό για το σκάνδαλο των οπιοειδών

Διαβάστε επίσης: OneTouch Verio IQ: O νέος μετρητής γλυκόζης αίματος

Με αφορμή τη διάκριση ο Διευθυντής Στρατηγικής και Ανάπτυξης στην Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας Πάνος Πιτσιλλίδης, δήλωσε:  «Μετρώντας 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, στην Johnson & Johnson MedTech, επιλέγουμε βιώσιμες πρακτικές και φροντίζουμε την κοινωνία, τους ανθρώπους και τους πελάτες μας, με σεβασμό στο περιβάλλον. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θέλουμε να λειτουργούμε, στον δρόμο προς τη δέσμευση μας: να επαναπροσδιορίσουμε το μέλλον της ιατρικής παρέμβασης, προσφέροντας προηγμένη τεχνολογία σε κάθε στάδιο φροντίδας της υγείας. Ευχαριστούμε το CRI γι’ αυτήν τη σημαντική διάκριση».

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024