Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: «Λύγισαν» οι παίκτες στο συμβούλιο του νησιού - Γιατί ξέσπασαν σε κλάματα

Survivor: «Λύγισαν» οι παίκτες στο συμβούλιο του νησιού – Γιατί ξέσπασαν σε κλάματα

Άκρως φορτισμένο το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο

Ιδιαίτερο ήταν το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης (29/6).

Οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού αλλά η ψηφοφορία για τον υποψήφιο προς αποχώρηση μπήκε σε δεύτερη μοίρα, όταν οι Survivors ξεκίνησαν να μοιράζονται με τους τηλεθεατές τις προσωπικές τους ιστορίες.

Πρώτα η Ασημίνα μίλησε για την ενασχόλησή της με τον στίβο και το ποδόσφαιρο αλλά και για τις θυσίες του πρωταθλητισμού που ποτέ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει. Όταν δε, κλήθηκε να σχολιάσει τις πολλές δίαιτες που δοκίμασε λόγω των παραπανήσιων κιλών της, δάκρυσε λέγοντας πως «με τρώει ακόμα το bullying που είχα δεχτεί για τα κιλά μου, αλλά είναι κάτι που πολεμάω μέσα μου».

Στην συνέχεια, η Μαίη μίλησε για την κωπηλασία και τις θυσίες που έκανε από νεαρή ηλικία για να φτάσει στο επίπεδο της Εθνικής ομάδας. «Γυρνούσα σπίτι και δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τις πληγές στα χέρια μου. Ξυπνούσα κάθε μέρα στις 6 το πρωί, άνοιγα το κινητό και έβλεπα τους φίλους μου να γυρνάνε μόλις σπίτι τους από την νυχτερινή τους διασκέδαση. Σκεφτόμουν ότι αυτή ήταν η ευκαιρία μου να καταφέρω, γι΄ αυτό και δεν τα παράτησα», σημείωσε.

Ο Άρης Σοϊλέδης συγκλόνισε με τα όσα ανέφερε για την απώλεια του πατέρα του και του αδερφού του: «Την ημέρα που κλειδώνω την μετεγγραφή μου, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέθανε ο ένας αδερφός μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η μητέρα μου ράκος. Προσπάθησα στις προπονήσεις μου να μην επηρεάζομαι από αυτό. Ήλπιζα ότι κι ο άλλος μου αδερφός θα ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Έκανε προσπάθειες».

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε για την σχέση με τον πατέρα του και αποκάλυψε ότι έχει 95% αναπηρία και πλέον δεν μπορεί να θυμηθεί ούτε τους οικείους του. «Τώρα που λείπω θα είναι στα χαμένα. Θέλω να γυρίσω να τον δω. Τον υπεραγαπώ, ξέρω πως και εκείνος με αγαπάει, απλά πλέον δεν μπορεί να με αναγνωρίσει για να το εκφράσει».

«Στα 20 μου, η κοπέλα που είχα τότε έμεινε έγκυος και είπα μέσα μου πως πρέπει να δείξω ότι είμαι αρκετά υπεύθυνος για να το διαχειριστώ. Παράλληλα, η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο, όποτε από τα 20 μέχρι και τα 26 δεν είχα ζωή. Το πρωί ασχολούμουν με την μικρή, το μεσημέρι πήγαινα στην δουλειά και το απόγευμα την μητέρα μου για χημειοθεραπείες. Δεν είχα χρόνο για τίποτα άλλο, ήταν πολύ δύσκολο να προσπαθώ να κρατάω την οικογένεια και τόσους ανθρώπους στις πλάτες μου. Ύστερα, αποχωρίστηκα την κόρη μου, γιατί η μητέρα της την πήρε μαζί στην Άρτα. Για αρκετό καιρό, πήγαινα εκεί κάθε Παρασκευή με Κυριακή για να την δω, ο κόσμος να χαλάσει», πρόσθεσε.

Τέλος, η Σταυρούλα αποκάλυψε πως η μητέρα της είχε κανονίσει να πάει για έκτρωση όταν ήταν έγκυος σε εκείνη, καθώς δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να την μεγαλώσει. Τότε, ένα όνειρο της γιαγιάς της άλλαξε τις ισορροπίες και χάρισε στην ίδια την υπάρξή της.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024