Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέρουμε ποια ρούχα θα λατρέψεις στην καλοκαιρινή party season

Ξέρουμε ποια ρούχα θα λατρέψεις στην καλοκαιρινή party season

Συναυλίες, ξενύχτια σε νησιά, κοκτέιλ σε ταράτσες της πόλης απαιτούν τον καλύτερο ενδυματολογικό σου εαυτό

Λίγο ο καλός καιρός, λίγο η θάλασσα και το αλάτι, λίγο – ή μάλλον πολύ – η συσσωρευμένη διάθεση για πάρτι μετά τα δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν, κάτι μας λέει ότι φέτος δύσκολα λες «όχι» σε πρόταση για ποτό. Αντιστοίχως πρόθυμη πρέπει να είναι και η γκαρνταρόμπα σου, αποκτώντας τα outfits που σου χρειάζονται για να τραβήξεις τα βλέμματα σε κάθε νυχτερινή βόλτα και όχι μόνο.

Κλασικά denim σορτς για τις μέρες που θα περάσεις στα αγαπημένα σου beach bar, εντυπωσιακά μαγιό που θα τελούν χρέη ρούχων στη διάρκεια των διακοπών σου, hot φορέματα με μεγάλες αντοχές στο ξενύχτι και twin sets που ισορροπούν αριστοτεχνικά ανάμεσα στο flashy και το casual θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε συνθήκη. Πρόσθεσε σε αυτά και τα must have tops της σεζόν και έχεις στη διάθεσή σου όλα τα κομμάτια του παζλ των καλοκαιρινών σου look.

Εξάλλου, η ανανέωση της party γκαρνταρόμπας σου φέτος είναι ευκολότερη από ποτέ, αφού η Pink Woman μοιράζεται το ίδιο all day beach party mood που σε έχει κατακλύσει – και προσφέρει μεγάλη ποικιλία από προτάσεις για κάθε περίσταση και concept. Θέλεις να δούμε μερικά από τα κομμάτια-κλειδιά της σεζόν;

Το λευκό μάξι φόρεμα είναι επιβεβλημένο κάθε καλοκαίρι. Φέτος είναι ανάλαφρο, θηλυκό, φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και διαθέτει λεπτομέρειες από δαντέλα. Δες όλα τα maxi φορέματα.


.

.

Όσα πράγματα κι αν βάλεις στη βαλίτσα σου, η «στολή εργασίας» των διακοπών θα είναι πάντα το μαγιό σου. Φέτος θα το βρεις σε ενδιαφέροντα κοψίματα, γήινα χρώματα και εντυπωσιακά animal print. Διάλεξε τα δυο αγαπημένα σου και πάρε άλλο ένα δώρο από τα Pink Woman με το super promo 2+1  δώρο που τρέχει!

Απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ, το καπέλο κάνει πολλά περισσότερα από το να σε προστατεύει από τον ήλιο, δίνοντας χαρακτήρα σε όλο το outfit σου. Και αν είσαι περισσότερο κορίτσι της κορδέλας και του scrunchie, οι επιλογές σου σε αξεσουάρ μαλλιών είναι επίσης ατέλειωτες.

Υπάρχει κάτι πιο σέξι από ένα πλεκτό φόρεμα; Εμείς λέμε πως όχι. Θα το φορέσεις το πρωί – ή μάλλον το μεσημέρι, ας μην κοροϊδευόμαστε – που θα πας για μπάνιο, και θα σου κρατήσει την καλύτερη συντροφιά μέχρι τα πρώτα κοκτέιλ. Δες όλα τα καλοκαιρινά πλεκτά που «φωνάζουν» νησί.

Το σατέν είναι για το καλοκαίρι ότι οι παγέτες για τον χειμώνα: το απόλυτο party outfit με λίγα λόγια, ειδικά όταν το επιλέγεις σε χρώματα και prints που αρκούν από μόνα τους για να τραβήξουν τα βλέμματα. Κάτι μας λέει ότι στα αγαπημένα twin sets των Pink Woman θα βρεις ακριβώς όση λάμψη χρειάζεσαι.

Μίνι, το. Σε κάθε εποχή θα είναι πάντα η go-to επιλογή μας όταν ακούμε τη λέξη «ποτό». Στενό και κατακόκκινο, για τα βράδια που θέλεις να γίνεις ο πιο hot εαυτός σου, φαρδύ και χαλαρό, για τις πρωινές βόλτες στο νησί και σε υφάσματα για κάθε περίσταση, όπως κι αν μοιάζει το επόμενο αγαπημένο σου μίνι φόρεμα, σε περιμένει στα Pink Woman.

Καμιά βαλίτσα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς την προσθήκη του αγαπημένου σου τζιν. Μακρύ για τα μελτέμια, σε σορτσάκι για την παραλία – αλλά και για τα καυτά βράδια στην πόλη – σε φούστα ή φόρεμα, πάντα χρειάζεσαι λίγο denim ακόμη. Και θα το βρεις εδώ σε πολλές και ιδιαίτερες εκδοχές.

Αυτά και ακόμα περισσότερα για την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, θα βρεις στα πάνω από τα 100 καταστήματα PINK WOMAN και το eshop

Ανακάλυψε τα 5+1 εξωτικά μέρη της Ελλάδας

10+1 νησιά που μπορείς να γυρίσεις χωρίς αυτοκίνητο

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024