Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Καίνε» τον 55χρονο δράστη τα παιδιά του

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Καίνε» τον 55χρονο δράστη τα παιδιά του

Κατέθεσαν ότι ο πατέρας τους ήταν βίαιος και με την άτυχη μητέρα τους, αλλά και με τα ίδια.

«Καταπέλτης» ήταν τα λόγια των παιδιών του 55χρονου δράστη της γυναικοκτονίας στο Κουκάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι καταθέσεις των παιδιών ήταν καθοριστικές για τη δίωξη που ασκήθηκε στον 55χρονο, καθώς ανέφεραν πως, στο παρελθόν, ο πατέρας τους είχε απειλήσει τη μητέρα τους.

Επιπλέον, περιέγραψαν έναν πατέρα βίαιο και επιθετικό, όχι μόνο απέναντι στη μητέρα τους, αλλά και στα ίδια όταν εκείνα ήταν σε μικρότερη ηλικία.

Κατέθεσαν στους αστυνομικούς, μάλιστα, ότι δεν είχαν καλές σχέσεις με τον πατέρα τους και ότι οι καβγάδες στο σπίτι ήταν συνεχείς.

Τα εφιαλτικά τελευταία λεπτά

Τα τελευταία λεπτά ζωής της άτυχης Κατερίνας ήταν εφιαλτικά καθώς βασανίστηκε πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Μετά τον άγριο καυγά με τον σύζυγο της, πρώτα την ξυλοκόπησε ανελέητα και στη συνέχεια την μαχαίρωσε. Ο άντρας που είναι πρώην αθλητής πάλης αρχικά την τραυμάτισε στην πλάτη κι αμέσως μετά την μαχαίρωσε στο λαιμό και το στήθος. Ακόμα κι όταν έπεσε αιμόφυρτη, την άφησε αβοήθητη να ξεψυχήσει.

«Σήμερα έμαθα ότι φοβέριζε και τα παιδιά. Απορώ γιατί δε σηκωθήκανε να φύγουνε. Δεν ξέραμε τίποτα εμείς. Δολοφόνος είναι, δεν είναι άνθρωπος. Και τα ζώα έχουν νόμους στη ζούγκλα», δήλωσε ο αδερφός της 46χρονης.

«Μιλήστε να σωθεί έστω και μια ψυχή»

Με τρεμάμενη φωνή ο αδερφός του θύματος έκανε έκκληση σε όσους βιώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές να μην διστάζουν και να μιλούν.

«Παιδιά μιλήστε, βγείτε έξω, μιλήστε, μιλήστε με ανθρώπους. Πείτε το πρόβλημά σας, πάντα θα υπάρχει κάποιο αυτί που θα σας ακούσει. Έστω και μια ψυχή να σώσουμε. Τι φταίνε τώρα αυτά τα δύο παιδάκια. Την ψυχή αυτού του παιδιού ποιος θα την επουλώσει; Yπάρχει τρόπος να επουλωθεί αυτή η ψυχή, αυτό το σοκ που βίωσε αυτό το παιδί».

Άνθρωποι που γνώριζαν την 46χρονη δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έγινε στο Κουκάκι. Από νωρίς το πρωί, ήρθαν και άφησαν μερικά λουλούδια στη μνήμη της.

Η παθολογική ζήλια του 55χρονου για την σύζυγο του, ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του. Όπως συμβαίνει άλλωστε στις περισσότερες περιπτώσεις.

Η Κατερίνα ήταν το πέμπτο θύμα γυναικοκτονίας του 2022. Το 2021 καταγράφηκαν 17 γυναικοκτονίες. Σύμφωνα με έρευνα, 6 στις 10 γυναίκες που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας δεν απευθύνονται ποτέ στις αρχές.

Στον 55χρονο, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Sports in

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανακοίνωσή της ζητάει να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών στο χθεσινό παιχνίδι με την Έβερτον.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024