Ο Κάρλος Τέβες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ροζάριο Σεντράλ και τα σχέδια του φαίνεται πως είναι… μεγάλα. Αυτό, αποδεικνύεται και από την αναφορά που έκανε -κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, για την παρουσίαση του- στον συμπατριώτη του, Ανχελ Ντι Μαρία, ο οποίος είναι ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα του, μετά την αποχώρηση του από την Παρί Σεν Ζερμέν.
«Δεν έχω μιλήσει με τον Ντι Μαρία. Μετά βίας έχω χρόνο να μιλήσω στην… γυναίκα μου», σχολίασε χαρακτηριστικά ο «Απάτσι» και πρόσθεσε: «Δεν του έχω μιλήσει. Ποιός όμως, δεν θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα του; Ο Ντι Μαρία, σημαίνει πολλά για αυτόν τον σύλλογο.
Όταν η κατάσταση είναι πιο ήρεμη, θα τον πάρω τηλέφωνο και θα τον ρωτήσω τι θέλει να κάνει. Τον ξέρουμε. Θα έδινε πολλά στην ομάδα. Θα έφερνε την εμπειρία του, στους νεαρούς παίκτες. Εκτός από εμπειρία, έχει και μεγάλη τεχνική ποιότητα. Αγωνίσθηκε στους μεγαλύτερους συλλόγους και θα ήταν εύκολο να είμαι προπονητής του».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.