Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Μοιραράκη: Συντετριμμένη με τον θάνατο του συζύγου της

Δέσποινα Μοιραράκη: Συντετριμμένη με τον θάνατο του συζύγου της

Η επιχειρηματίας ήταν δίπλα στον Γιάννη Κοντούλη μέχρι το τελευταίο λεπτό

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης.

Ο Ναύαρχος Π.Ν. έπασχε από καρκίνο και νοσηλευόταν στο Ιατρικό Κέντρο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/6).

Είχε χάσει 25 κιλά

Η επιχειρηματίας τον στήριζε στη δύσκολη μάχη που έδινε και ήταν δίπλα του μέχρι το τελευταίο λεπτό.

«Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε “σε λατρεύω” δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί», ήταν τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day», μετά την είδηση του θανάτου του.

Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή ο Γιάννης Κοντούλης έδινε μάχη με τον καρκίνο για περισσότερα από τρία χρόνια. Το τελευταίο διάστημα μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία ενώ εχθές βρισκόταν σε κώμα.

Η συγκινητική ανάρτηση για την επέτειό τους

Πριν από λίγες μέρες η ίδια είχε ανεβάσει κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram, καθώς γιόρταζαν την επέτειο γάμου τους.

«1/6/2011 – 1/6/2022 Παναγία μου σε ευχαριστώ για αυτά τα 11 χρόνια ΖΩΗΣ, Happy anniversary», έγραφε στη λεζάντα.

Σε συνέντευξή της η Δέσποινα Μοιραράκη έχει αποκαλύψει ότι γνωρίστηκαν στην Κρήτη το 2008, όταν ο  Γιάννης Κοντούλης ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι».

«Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ήξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό «Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ». Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου», έχει εξομολογηθεί.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024