Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος ο Καλάθης από την Μπαρτσελόνα – Άνοιξε ο δρόμος…

Τέλος ο Καλάθης από την Μπαρτσελόνα – Άνοιξε ο δρόμος…

Έσκασε η πρώτη «βόμβα» στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα με τους ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» να ενημερώνουν τον Νικ Καλάθη πως δεν βρίσκεται στα πλάνα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αρκετά... εμπόδια παρουσιάζει η αποδέσμευση του

Τα σύννεφα στην σχέση του Νικ Καλάθη και Μπαρτσελόνα είχαν φανεί εδώ και λίγες ημέρες, με τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Έλληνα γκαρντ να έχει έρθει σε ρήξη με τον προπονητή του, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να πληθαίνουν μέρα με την ημέρα.

Όλα αυτά ήρθε να τα επιβεβαιώσει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα η οποία ενημέρωσε τον Νικ Καλάθη πως δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα εν όψει της νέας σεζόν.

Ωστόσο η περίπτωση αποδέσμευσης του παρουσιάζει αρκετά… εμπόδια. Ο ίδιος ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της Μπάρτσα πως για να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από την Βαρκελώνη θα πρέπει να πληρωθεί στο έπακρο.

Το συμβόλαιο του πρώην άσου του «τριφυλλιού» προβλέπει για την επόμενη περίοδο 1,8 εκ. ευρώ, τα οποία ο Καλάθης δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει, κάτι που καθιστά την περίπτωση της αποδέσμευσής του από την Μπαρτσελόνα αρκετά δαπανηρή.

Με τον Καλάθη σε λίγο καιρό να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, καταλαβαίνει κανείς πως η περίπτωση του αναμένεται να προσελκύσει αρκετούς μνηστήρες οι οποίοι θα στοχεύσουν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024