Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Μονακό θέλει τον Καλάθη»

«Η Μονακό θέλει τον Καλάθη»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, η Μονακό ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νικ Καλάθη.

Ο Νικ Καλάθης μπορεί να έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα για έναν ακόμα χρόνο, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει στην ομάδα της Βαρκελώνης και την επόμενη σεζόν.

Ηδη μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια για τον διεθνή γκαρντ, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Γαλλία, βρίσκεται στο στόχαστρο της Μονακό.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα, η ομάδα του Πριγκιπάτου θα κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του Ελληνα γκαρντ, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, ενώ στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι το πρέσινγκ της Μονακό θα γίνει ακόμα πιο ασφυκτικό προς τον 33χρονο άσο, εάν δεν ανανεώσει ο Μάικ Τζέιμς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το περασμένο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νικ Καλάθη να μετακομίζει στην Φενερμπαχτσέ, την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο Δημήτρης Ιτούδης, ενώ το όνομά του φέρεται να βρίσκεται και στη μεταγραφική λίστα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο διεθνής γκαρντ είχε μέσο όρο στην Euroleague 7.3 πόντους. 4.0 ριμπάουντ, 6.4 ασίστ και 1.1 κλέψιμο σε 24:30 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024