Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στα ραντάρ της ΑΕΚ ο Γενς Γένσον

Στα ραντάρ της ΑΕΚ ο Γενς Γένσον

Ο Γενς Γένσον μένει ελεύθερος από την Κάντιθ, με την ΑΕΚ να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Στο μπλοκάκι των ανθρώπων της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται σημειωμένο το όνομα του Γενς Γένσον.

Η Ένωση… τρέχει για μεταγραφικές «ενέσεις» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον διεθνή αμυντικό μέσο να απασχολεί την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Χαφ και στόπερ είναι οι κιτρινόμαυρες προτεραιότητες και ο 29χρονος είναι μια περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά από το κιτρινόμαυρο επιτελείο. Ο Γένσον αγωνίζεται στην Κάντιθ, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Εχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον ισπανικό σύλλογο και η Ένωση δείχνει να μπαίνει δυναμικά στο κόλπο για την απόκτησή του.

Ο Δανός χαφ έχει ύψος 1,82, γεννήθηκε στο Άαρχους και επαγγελματικά η καριέρα του ξεκίνησε στην τοπική ομάδα. Το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε στην Τουρκία και την Κόνιασπορ όπου έμεινε έως το καλοκαίρι του 2020 όταν και έληξε το συμβόλαιο του (119 ματς, έξι τέρματα, τρεις ασίστ). Στη συνέχεια μεταπήδησε στο ισπανικό πρωτάθλημα και την Κάντιθ. Κατέγραψε 61 συμμετοχές σε δύο χρόνια στην La Liga και στο Copa Del Rey, όντας βασικό εργαλείο του συλλόγου. Τους τελευταίους μήνες τέθηκε στο περιθώριο, λόγω της άρνησής του για νέο συμβόλαιο.

Στην αρχή της προηγούμενης σεζόν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά σταδιακά επανήλθε και μέχρι τον Γενάρη είχε φτάσει τα 18 ματς στην Πριμέρα με την Κάντιθ (έχει και μια συμμετοχή στο Κύπελλο) ολοκληρώνοντας τελικά την σεζόν με 22.

Ο Γένσον αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος αν και έχει παίξει και ως κεντρικό χαφ αλλά και σέντερ μπακ.  Έχει τα βασικά στοιχεία που ζητάει ο Αλμέιδα, αφού είναι δυναμικός στο παιχνίδι του, αλλά μπορεί να παίξει και κάθετα με την μπάλα βοηθώντας στην ανάπτυξη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Δανίας, μετρώντας μάλιστα και πέντε ματς με την ομάδα των ανδρών. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στο ματς της Εθνικής Δανίας τον Νοέμβριο του 2021, όπου ξεκίνησε βασικός εναντίον της Σκωτίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ από τα οποία η Δανία προκρίθηκε ως πρώτη στον όμιλο.

Ο 29χρονος παίκτης βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας που θα του εξασφαλίσει και το… εισιτήριο για το Κατάρ, με την ΑΕΚ να τσεκάρει την περίπτωσή του.

Δείτε τον Γενς Γένσον εν δράσει:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024