Φωτιά στις τάξεις του Παναθηναϊκού φαίνεται πως προσπαθεί να βάλει η Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας φέρεται να έχει καταθέσει σούπερ πρόταση στον Φραν Βέλεθ, ο οποίος βλέπει με πολύ καλό… μάτι την προοπτική της αλλαγής, καθώς το ποσό που του προσφέρεται φέρεται να είναι πολύ μεγάλο.
Στον Παναθηναϊκό ωστόσο είναι ξεκάθαροι και δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν τη στάση τους για κανέναν λόγο. Παρότι το συμβόλαιο του Ισπανού λήγει το καλοκαίρι του 2023, οι Πράσινοι δε θέλουν να αφήσουν έναν εκ των αρχηγών της ομάδας να αποχωρήσει για 200.000 ευρώ. Και μάλιστα στο Τριφύλλι είναι πρόθυμοι να ανεβάσουν το μισθό του Βέλεθ με αύξηση απολαβών ύψους 40% από φέτος.
Όπως και να έχει, δεν αποκλείεται η Αλ Φατέχ να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση. Στον Παναθηναϊκό ωστόσο η στάση είναι ξεκάθαρη και δεν αναμένεται να αφήσουν τον Ισπανό εφόσον δεν ικανοποιηθούν τα οικονομικά «θέλω» του συλλόγου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League