Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανατροπή και πρόκριση για την Παπαμιχαήλ (2-1)

Ανατροπή και πρόκριση για την Παπαμιχαήλ (2-1)

Η Ελληνίδα τενίστρια γύρισε τούμπα το παιχνίδι με την Εύα Λις (3-6, 6-3, 6-2) και πέρασε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γουίμπλεντον.

Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση με ανατροπή για την Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στον αγώνα του πρώτου προκριματικού γύρου του Γουίμπλεντον, όταν η Ευα Λις προηγήθηκε με 1-0 σετ (6-3), αλλά δεν πτοήθηκε.

Με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι (6-3, 6-2) και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Σέρβα Ναταλίγια Στεβάνοβιτς, που απέκλεισε με 2-0 σετ την Σεόνε Μέντεζ από την Αυστραλία (6-1, 7-5).

Μια σπουδαία εμφάνιση από την Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που έδειξε χαρακτήρα όταν η Γερμανίδα πήρε το πρώτο σετ, με την συμπατριώτισσά μας να φτάνει σε μια μεγάλη ανατροπή και να διατηρεί ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στο κυρίως ταμπλό.

Η Δέσποινα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έκανε μπρέικ στο πρώτο γκέιμ, αλλά η Λις απάντησε αμέσως και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 5ο γκέιμ η Ελληνίδα τενίστρια έκανε και πάλι μπρέικ (2-3), αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει. Η Γερμανίδα ισοφάρισε σε 3-3 και στο 8ο γκέιμ έκανε ένα ακόμα μπρέικ για το 5-3. Στη συνέχεια σέρβιρε καλά και με 6-3 γκέιμς πήρε το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ μάλιστα η Λις προηγήθηκε γρήγορα 2-0, αλλά η Παπαμιχάηλ δεν πτοήθηκε. Εφτασε στο 2-2 και στο 8ο γκέιμ έκανε νέο μπρέικ για το 5-3. Λίγο αργότερα έκανε το 6-3 και ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι. Στο τρίτο σετ οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι – χέρι μέχρι το 2-2, όταν η Δέσποινα πήρε τέσσερα σερί γκέιμς και με 6-2 έκανε το 2-1.

Ένα ακόμα παιχνίδι στο οποίο η Ελληνίδα τενίστρια απέδειξε ότι είναι γεννημένη για τα δύσκολα και δεν τα παρατάει ποτέ. Παλεύει και τα δίνει όλα, ακόμα και όταν στραβώνει το παιχνίδι. Όπως το σημερινό, με την Δέσποινα να το γυρίζει τούμπα και να παίρνει την πρόκριση.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024