Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόωρες εκλογές: Θα γίνουν στις 2 Οκτωβρίου δηλώνει ο Γιάννης Λοβέρδος

Πρόωρες εκλογές: Θα γίνουν στις 2 Οκτωβρίου δηλώνει ο Γιάννης Λοβέρδος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις μετά τις 20 Αυγούστου. 

Μετά τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Γιόγιακα και δεύτερος γαλάζιος βουλευτής ο Γιάννης Λοβέρδος είπε ότι θα γίνουν πρόωρες εκλογές και μάλιστα τις προσδιόρισε για τα μέσα του φθινοπώρου.

Ο βουλευτής του Δυτικού Τομέα της Β’ Αθηνών της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος μιλώντας στον ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι οι πρόωρες εκλογές θα γίνουν κατά 70% στις 2 Οκτωβρίου. Μάλιστα ο κ. Λοβέρδος άφησε ωστόσο ένα περιθώριο για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής των πρόωρων εκλογών λέγοντας ότι μπορεί να είναι μια εβδομάδα πριν, μια εμβομάδα μετά από τις 2 Οκτωβρίου.

Ο Γιάννης Λοβέρδος είπε ακόμα πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις μετά τις 20 Αυγούστου.

Μάλιστα ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι σε μεγάλο βαθμό οι πρόωρες εκλογές οφείλονται στο τοξικό κλίμα που δημιουργεί η αντιπολίτευση.

Διαβάστε επίσης Βουλευτής ΝΔ: Πάμε σε εκλογές 25 Σεπτεμβρίου ή 2 Οκτωβρίου

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Γιόγακας μιλώντας στο Kontra24, έδωσε συγκεκριμένες ημερομηνίες για τις πρόωρες εκλογές, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Θα πάμε σε εκλογές 25 Σεπτέμβρη ή 2 Οκτώβρη. Εκτιμώ ότι θα είναι μια καλή στιγμή για την παράταξή μας μετά από ένα καλοκαίρι που πιστεύουμε ότι θα είναι καλό με τον τουρισμό, θα βοηθήσει σημαντικά. Με τα σημαντικά επιτεύγματα της κυβέρνησης, όπως είπαμε βγήκαμε από την ενισχυμένη εποπτεία».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε σχετικά για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι οι εκλογές θα γίνουν κανονικά και απάντησε: «Ο πρόεδρος μας διαψεύδει σε καθημερινή βάση με τις τοποθετήσεις του. Εκείνος αποφασίζει πότε θα πάμε σε εκλογές, όμως εκτιμώ και αισθάνομαι ότι θα γίνει έτσι».

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024