Γιώργος Κιμούλης: Έκανε αγωγή στο ΣΕΗ – Ζητά να ακυρωθεί η διαγραφή του
Αξιώνει και χρηματική αποζημίωση για ηθική βλάβη και ζημιογόνο επίδραση που είχε η διαγραφή του από το Σωματείο.
Εξελίξεις στο θέμα της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ.
Ο ηθοποιός προχώρησε σε αγωγή όσο αφορά την διαγραφή του από το Σωματείο και ουσιαστικά ζητά την ακύρωσή της.
Επιπλέον, αξιώνει και χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη και την ζημιογόνο επίδραση που είχε η διαγραφή του από το ΣΕΗ.
Σημειώνεται, ότι έχουν κατατεθεί άλλες δύο αγωγές, από τον Φεβρουάριο, αναφορικά με την δήλωση της Ζέτας Δούκα σε τηλεοπτική εκπομπή. Οι νομικοί εκπρόσωποι αναμένεται να συναντηθούν προκειμένου να βρεθεί λύση και οι δύο πλευρές να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια.
«Τα ποσά είναι σχετικά»
«Τέλος της εβδομάδας θα κάνουμε διανομή στα ΜΜΕ την αγωγή για ακύρωση της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ, για να αποδείξουμε το αληθές των ισχυρισμών μας χωρίς υπεκφυγές. Ζητάμε αποζημίωση για την ηθική βλάβη και την ζημιογόνο επίδραση που είχε η διαγραφή του από το ΣΕΗ. Τα ποσά είναι σχετικά, ανάλογα με το πώς πλήττεται η προσωπικότητα και ο ψυχισμός του άλλου, αυτά είναι εγκλήματα κατά της προσωπικότητάς του. Δεν θυμάμαι το ποσό που ζητάμε αλλά είναι υψηλό», τόνισε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Βασίλης Καπερνάρος.
«Είμαστε στο στάδιο που την Πέμπτη θα παρευρεθούμε στον διαμεσολαβητή και εκεί θα γίνει απόπειρα συμβιβασμού, μακάρι να μην είναι άκαρπη. Η ικανοποίηση έγκειται στον καθένα όταν βλέπει ότι πιάνει τόπο αυτό για το οποίο θεωρεί τον εαυτό του θιγμένο, προσβληθέντα και αδικημένο», πρόσθεσε.
Οριστική δια βίου διαγραφή για Φιλιππίδη, Χαϊκάλη και Κιμούλη
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 10 Απριλίου το ΣΕΗ πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνέλευση, η οποία ολοκληρώθηκε με ψηφοφορία κατά την οποία με συντριπτική πλειοψηφία αποφασίστηκε η διαγραφή των ηθοποιών, Γιώργου Κιμούλη, Πέτρου Φιλιππίδη και Παύλου Χαϊκάλη.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης αναγνώστηκαν οι εισηγήσεις του πειθαρχικού συμβουλίου, καθώς και όλες οι καταγγελίες κατά των τριών ηθοποιών, κατά περίπτωση για λεκτική, σεξουαλική, σωματική και ψυχολογική βία.
Μεταξύ άλλων, το «παρών» στη συνέλευση έδωσαν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Φαίη Ξυλά, ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς.
- Μικρό ιατρικό αεροπλάνο συνετρίβη στα βουνά του Νέου Μεξικού – Νεκροί και οι τέσσερις επιβαίνοντες
- Η Αίγυπτος παρουσίασε δύο αναστηλωμένους τάφους του Νέου Βασιλείου στο Λούξορ [φωτογραφίες]
- Μίλιτσιτς: «Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό – Είναι γελοίο»
- Στις 21 Μαΐου ανακοινώνει το κόμμα της η Μαρία Καρυστιανού – Η ανάρτηση στα social media
- Δίδαξε τσιφτετέλι: Τα «έσπασε» η Antigoni στον Β’ ημιτελικό της Eurovision
- Χανταϊός: Στις ΗΠΑ 41 άτομα θα παρακολουθούνται τις επόμενες εβδομάδες από τα CDC, μήπως εμφανίσουν συμπτώματα
- Επαναλειτουργεί από την Παρασκευή η στάση του Τραμ «Ζάππειο» σε νέα θέση στη Βασιλίσσης Όλγας
- Οι τελευταίες ημέρες της Πομπηίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 14.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kostas-exarhos-144474017-10676751-315x220.jpg)






























![Η Αίγυπτος παρουσίασε δύο αναστηλωμένους τάφους του Νέου Βασιλείου στο Λούξορ [φωτογραφίες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/egypt-tomb-2-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442