Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση Δασκαλάκη για το πόρισμα «σοκ» των ιατροδικαστών

Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση Δασκαλάκη για το πόρισμα «σοκ» των ιατροδικαστών

Ενα από τα πρόσωπα που βρίσκονται από την αρχή στο κάδρο της υπόθεσης, χωρίς μέχρι σήμερα την παραμικρή εμπλοκή στο θάνατο των παιδιών, είναι ο πατέρας τους

Η Μαλένα και η Ίριδα δολοφονήθηκαν και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, από ασφυξία. Αυτό λέει εν ολίγοις το πόρισμα των κορυφαίων ιατροδικαστών, Καρακούκη και Καλόγρηα, που ανέλαβαν να διαλευκάνουν τους αιφνίδιους θανάτους των παιδιών.

Το πόρισμά τους αποδίδει με απόλυτη σαφήνεια τον θάνατο των δύο παιδιών σε ασφυξία. Κάποιος ή κάποια δηλαδή έφραξε τη μύτη και το στόμα των παιδιών, προκαλώντας τους έτσι τον ασφυκτικό θάνατο, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στην υπόθεση της Πάτρας.

Το πόρισμα βρίσκεται, πλέον, στα χέρια του Ανθρωποκτονιών προκειμένου οι αστυνομικοί να καταλήξουν στο ποιος είναι πίσω από τον εξωγενή παράγοντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο βήμα πλέον είναι η σύνταξη του διαβιβαστικού από τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση και η αποστολή του στον εισαγγελέα προκειμένου να αποφανθεί αν χρειάζεται ή όχι να ασκηθούν νέες διώξεις και αν ναι, κατά ποίων προσώπων.

Τι λέει η πλευρά Δασκαλάκη

Ενα από τα πρόσωπα που βρίσκονται από την αρχή στο κάδρο της υπόθεσης, χωρίς μέχρι σήμερα την παραμικρή εμπλοκή στο θάνατο των παιδιών, είναι ο πατέρας τους, Μάνος Δασκαλάκης.

Ο ίδιος, στην κατάθεσή του, είχε δηλώσει πως είχε δεύτερες σκέψεις αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, όχι όμως για τα άλλα δύο παιδιά. Σήμερα, μετά τη γνωστοποίηση του πορίσματος για Μαλένα και Ίριδα, όπως ήταν επόμενο, τα βλέμματα στράφηκαν πάνω του αναφορικά με την αντίδρασή του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του MEGA, Βασίλη Λαμπρόπουλο, η πλευρά Δασκαλάκη αναμένει να δει επισήμως καταγεγραμμένο το πόρισμα των ιατροδικαστών προκειμένου να τοποθετηθεί.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, έχει γνώση των άλλων δύο πορισμάτων και τώρα επιθυμεί να προβεί σε σύγκρισή τους πριν τοποθετηθεί στις Αρχές, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις προσεχείς ημέρες.

Τι κατέθεσε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη

Σημειώνεται πως ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη κατέθεσε το Σάββατο στη ΓΑΔΑ, όπου ρωτήθηκε κατά κύριο λόγο για τις σχέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου με τα παιδιά της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο παππούς των κοριτσιών κατέθεσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μία αξιοπρεπής μητέρα, υπό την έννοια ότι φρόντιζε και πρόσεχε τα παιδιά της, και ότι ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος άλλος από το περιβάλλον του είχε αντιληφθεί κάτι περίεργο.

Ακόμα ρωτήθηκε για τις σχέσεις που διατηρούσε αυτός και η σύζυγός του με τους γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, και απάντησε ότι ήταν καλές αλλά τυπικές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει μία κρίσιμη ερώτηση που θα τεθεί σε όσους καλούνται να καταθέσουν. Αυτή αφορά τον θάνατο της Ίριδας και συγκεκριμένα το ποιος ή ποιοι βρίσκονταν στο σπίτι όταν το παιδί βρέθηκε νεκρό.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024