
Κρήτη: Πήγε σε βάφτιση και έφυγε… παντρεμένος
«Αγάπη μου καλώς ήρθες στον γάμο μας» του είπε η γυναίκα, δίνοντας του μάλιστα και την ανθοδέσμη που, κατά το έθιμο, έπρεπε να της προσφέρει.
Πήγε στην εκκλησία καλεσμένος σε βαφτίσια και τελικά έφυγε… γαμπρός!
Ο λόγος για έναν Χανιώτη επιχειρηματία που αποδείχθηκε πως ήταν καλεσμένος στον δικό του γάμο ή για την ακρίβεια στη τελετή που είχαν ετοιμάσει η σύζυγός του μαζί με τους κουμπάρους και τους καλεσμένους, που του έστησαν μία έκπληξη που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ στη ζωή του.
Ο ίδιος πήγε στην εκκλησία όπου σύζυγός του -είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο- υποτίθεται πως θα βάφτιζε ένα παιδάκι. Γι αυτό το λόγο δεν πήγαν μαζί στην τελετή, με τον ίδιο να φτάνει στον χώρο λίγη ώρα αργότερα. Οταν όμως έφτασε τον περίμενε η μεγάλη έκπληξη. Είδε την… νονά, ντυμένη νύφη και όλους τους καλεσμένους να τον περιμένουν ώστε να αρχίσει ο γάμος.
«Αγάπη μου καλώς ήρθες στον γάμο μας» του είπε η γυναίκα, δίνοντας του μάλιστα και την ανθοδέσμη που, κατά το έθιμο, έπρεπε να της προσφέρει.
Ο ίδιος όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο χρειάστηκε λίγη ώρα ώστε να αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει και να μπορέσει να αντιδράσει.
Οπως αναφέρει και η ιστοσελίδα flashnews.gr η επιλογή της ημέρας δεν ήταν τυχαία, καθώς είχε γενέθλια η νύφη η οποία θέλησε να τα γιορτάσει με ιδιαίτερο τρόπο και επιπλέον το «τραπέζι» για τους καλεσμένους στο σπίτι του ζευγαριού στις Καλύβες, υποτίθεται πως διοργανώθηκε για την γιορτή των γενεθλίων.

- Τσουκαλάς: Η χώρα δεν έχει ανάγκη νέο διχασμό – Εμφυλιοπολεμικές οι δηλώσεις στελεχών της ΝΔ για τις επιθέσεις
- ΕΦΚΑ: Αυτή είναι η ρύθμιση οφειλών 72 δόσεων – Η ελάχιστη δόση
- Υπόθεση Έπσταϊν: Γυναίκα που κατήγγειλε τον Τραμπ για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν ανήλικη ζει στον φόβο
- «Παραδίδουν τα κλειδιά σε ιδιώτες»: Πυρά ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης
- Ανακοίνωσε Ντιαλό ο Άρης (pics)
- Βία και αυθαιρεσία με προβληματικές πειθαρχικές έρευνες στα σώματα ασφαλείας – Νέα έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη





