Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κριστιάνο Ρονάλντο: Τράκαρε την Bugatti του αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ και την έκανε… καλοκαιρινή

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τράκαρε την Bugatti του αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ και την έκανε… καλοκαιρινή

Το αυτοκίνητο δεν το οδηγούσε ο Ρονάλντο αλλά ένας άνδρας από το προσωπικό του ο οποίος μάλλον θα χάσει τον ύπνο του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με τα 5 του παιδιά και τη σύντροφο του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ βρίσκεται από τις 14 Ιουνίου διακοπές στο θέρετρο Sa Coma στη Μαγιόρκα.

Τον ποδοσφαιριστή συνοδεύέι στη βίλα που έχει ενοικιάσει στους πρόποδες του βουνού Tramudana, ένας μικρός στρατός από το προσωπικό του. Οι άνδρες ασφαλείας του, οι σεφ του, οι παραμάνες για τα παιδιά, ο μπάτλερ και ο οδηγός του.

Λίγες μέρες πριν φτάσει στη Μαγιόρκα ο Ρονάλντο είχε φροντίσει να στείλει και να τον περιμένουν εκεί, δυο από τα (πολλά) πολυτελή του αυτοκίνητα, έτσι για να κάνει καμιά βόλτα να ξεσκάσει.

Ένα από τα δυο αυτοκίνητα που έστειλε ήταν η αγαπημένη του μαύρη Bugatti Veyron 900 ίππων, η αξία της οποίας αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Και κάπου εδώ αρχίζει το δράμα του Κριστιάνο.

Ένα μέλος του προσωπικού του – δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιος – πήρε την Bugatti από το γκαράζ της βίλας, για να την πάει μέχρι το λιμάνι γιατί ο Κριστιάνο την ήθελε όταν θα έβγαινε από το πολυτελές του γιοτ, να κάνει μια βόλτα με την Τζορτζίνα.

Όμως τα 900 άλογα δεν τιθασεύονται ακόμη και εάν οδηγεί κάποιος χρόνια τέτοια αυτοκίνητα. Ένα αστραπιαίο πάτημα του γκαζιού και η Bugatti «πήρε φωτιά». Μέχρι ο άνθρωπος να πατήσει φρένο, το υπερπολυτελές αυτοκίνητο είχε πέσει σε έναν τοίχο και το μπροστινό του μέρος είχε γίνει χαλκομανία. Πλέον ο ποδοσφαιριστής δεν ξέρει εάν το αυτοκίνητο επισκευάζεται ή θα πρέπει να αγοράσει καινούργιο.

Χλιδή

Η βίλα που μένει ο Ρονάλντο κοστίζει περισσότερο από 20.000 ευρώ τη βραδιά και διαθέτει δική της πισίνα, δικό της γυμναστήριο, κλειστή πισίνα, τζακούζι, ένα γήπεδο beach volley, ένα γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου, είναι περιτριγυρισμένη με υψηλούς τοίχους και έχει και δική της ασφάλεια ενώ γύρω γύρω περιβάλλεται από φοίνικες.

Το όνομα της βίλας είναι «Castell de Manresa» και πρόκειται επί τοις ουσίας για ένα κάστρο που χτίστηκε το 1715 και φυσικά ενοικιάζεται πλέον σε πλούσιους και επώνυμους ανθρώπους.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024