Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν - Χερτζόγκ με ατζέντα τρομοκρατία και διμερείς σχέσεις

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Χερτζόγκ με ατζέντα τρομοκρατία και διμερείς σχέσεις

Όπως αναφέρει η Άγκυρα ο Χέρτζογκ ευχαρίστηκε τον Ερντογάν «για τις προσπάθειες της Τουρκίας στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας»

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον ισραηλινό ομόλογο του, Ισαάκ Χερτζόγκ είχε την Κυριακή ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Επικοινωνιών της τουρκικής προεδρίας, Ερντογάν και Χερτσόγκ συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις καθώς και και περιφερειακά θέματα.

Όπως σημειώνει το τουρκικό πρακτορείο Ανατολού, οι πρόεδροι Τουρκίας και Ισραήλ συμφώνησαν να διατηρήσουν το διάλογο για τις μεταξύ τους σχέσεις, καθώς και για ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή, «συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και της ασφάλειας, και να συνεχίσουν τη συνεργασία για την ειρήνη και τη σταθερότητα».

Όπως αναφέρει η Άγκυρα ο Χέρτζογκ ευχαρίστηκε τον Ερντογάν «για τις προσπάθειες της Τουρκίας στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας».

Η Τουρκία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις προσπάθειες εξομάλυνσης των σχέσεων της με το Ισραήλ με ατζέντα την ενέργεια και τις συνεργασίες στην Ανατολική Μεσόγειο. Στους όρους του Ισραήλ για να προχωρήσουν οι συνομιλίες είναι και το ζήτημα των σχέσεων της Χαμάς με την Άγκυρα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024