«Θέλει τον Καλάθη στον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας – Ενδιαφέρον και για Μπέικον, Νίμπο»
Ο Νικ Καλάθης είναι ένας παίκτης που θέλει σαν…τρελός ο Γιώργος Μπαρτζώκας - Οι δυο τους φέρονται να έχουν ανταλλάξει μηνύματα για τη μεταγραφή του έλληνα γκαρντ στον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού στους τελικούς και κατέκτησε το νταμπλ. Οι Ερυθρόλευκοι, ύστερα από μια φοβερή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχουν βάλει μπροστά το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και ήδη γίνεται «παρέλαση» ονομάτων.
Ο Ολυμπιακός θέλει συγκεκριμένες κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ για τη νέα σεζόν και ένας από τους παίκτες που κοιτάζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο Νικ Καλάθης.
Ένας παίκτης που ήθελε ο Ολυμπιακός πριν από δύο χρόνια, αλλά και αποτελεί διακαή πόθο του έλληνα τεχνικού.
Ο έλληνας γκαρντ αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023, αλλά είναι αρκετά πιθανό να μείνει ελεύθερος από την καταλανική ομάδα, που θέλει να αδειάσει χώρο για τον Σατοράνσκι.
Όπως αναφέρει λοιπόν δημοσίευμα της LiveSport, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν μεταφέρει το ενδιαφέρον τους στην πλευρά του παίκτη, ενώ αναφέρεται πως αντάλλαξε και μηνύματα μαζί του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Οι Πειραιώτες, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, περιμένουν ο Καλάθης να αποζημιωθεί μέρος της επόμενης σεζόν από τους Καταλανούς και, ανάλογα και με το τι θα γίνει με τον Ντόρσεϊ, ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.
Όμως, ο Ολυμπιακός δε δουλεύει μόνο την περίπτωση του Καλάθη, αφού στο στόχαστρό του είναι και ο Ντουέιν Μπέικον, που έκανε τη διαφορά τη φετινή χρονιά με τη Μονακό.
Ο αμερικανός γκαρντ φέρεται να είναι ένα από τα πρώτα ονόματα που ζήτησε ο Μπαρτζώκας, αλλά είναι επίσης στο στόχαστρο της Εφές.
Σε ό,τι αφορά τους ψηλούς, υπάρχει στο προσκήνιο το όνομα του Τζος Νίμπο, ο οποίος έδειξε τη χρονιά που πέρασε με τη Ζαλγκίρις ότι μπορεί να ξεχωρίσει στο επίπεδο της EuroLeague.
Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο παίκτη τον ήθελε και πέρσι ο Μπαρτζώκας, όμως η μετακίνησή του δεν προχώρησε στο λιμάνι, με τον Ολυμπιακό να στρέφεται σε εναλλακτικές επιλογές.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.