Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλί Κάκκαβα: «Διπλωματικό» επεισόδιο με τη Ναταλία Γερμανού για την Αφροδίτη Γραμμέλη

Ναταλί Κάκκαβα: «Διπλωματικό» επεισόδιο με τη Ναταλία Γερμανού για την Αφροδίτη Γραμμέλη

Τι συνέβη

Χαμός επικράτησε στην εκπομπή «Όλα γκουντ» το μεσημέρι της Κυριακής, μετά τις πληροφορίες που μετέφερε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της στον Alpha και αφορούσαν στο «Πρωινό» και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της παρουσιάστριας του «Καλύτερα δε γίνεται», η δημοσιογράφος του «Όλα γκουντ», τη νέα σεζόν, θα βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο «χωρισμένο» «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποφάσισε να συγχαρεί την Αφροδίτη Γραμμέλη στον «αέρα» της εκπομπής του ΣΚΑΪ, με την ίδια ωστόσο να αρνείται ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 και μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει καν ραντεβού.

Την ενόχλησή της δεν έκρυψε η Ναταλί Κάκκαβα, η οποία αποφάσισε να αναφερθεί στη Ναταλία Γερμανού δημόσια και να την ευχαριστήσει που «φιλοξενεί συνέχεια ανθρώπους στην εκπομπή της, που λένε τα χειρότερα για εμάς».

Γ.ΓΚ.: Να σε συγχαρώ για τη μετεγγραφή. Το ανακοίνωσε η κ. Γερμανού. Εσύ κι η Φωτεινή Πετρογιάννη κλείσατε του χρόνου με την Φαίη Σκορδά.

Α.Γ.: Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Για εμένα μιλάμε. Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με τον ΑΝΤ1 και το λέω στον λόγο της επαγγελματικής μου τιμής. Μην με αιφνιδιάζετε από εδάφους κι αέρος. Ανήκω στον ΣΚΑΙ, παραμένω κι είμαι εργαζόμενη του ΣΚΑΙ. Τελεία.

Γ.ΓΚ.: Πήραμε την απάντηση.

Ν.Κ.: Να πω κάτι επειδή μου δίνεται η ευκαιρία; Ευχαριστώ την κ. Γερμανού γιατί κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς έχει ασχοληθεί πολύ με τη δική μας εκπομπή και με εμάς προσωπικά. Έχει φιλοξενήσει ανθρώπους που λένε τα χειρότερα για εμάς. Δεν έχω την εμπειρία της, είμαι λιγότερα χρόνια στην τηλεόραση κι ειδικά ως παρουσιάστρια. Μεγάλωσα μαζί της, τη θαυμάζω, είναι από τις πιο αξιόλογες παρουσιάστριες και διαχρονικά λέω τα καλύτερα. Όμως ένα πράγμα που λέω από τη μικρή μου πορεία είναι δεν ασχολούμαστε με εκπομπές που παίζουν απέναντί μας. Αυτό είχα μάθει, μάλλον πρέπει να το ξεμάθω.

Α.Γ.: Εγώ την Ναταλία την αγαπώ πολύ και δεν έχει να κάνει με αυτήν. Επειδή τώρα τελευταία ζω ένα παράλογο έργο και πρέπει εμείς που κάνουμε τηλεόραση να χαμηλώνουμε τους τόνους, δεν νομίζω ότι κανείς έχει αγωνία που θα είναι η Γραμμέλη του χρόνου ή αύριο. Θέλω να πω αυτό επειδή είναι προσωπικό, με αφορά και δεν θέλω να παρέμβει κανείς… Θέλω να είμαι έντιμη σε όλα αυτά που ακούγονται. Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με κανένα. Τελεία και παύλα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024