Για μια ακόμη φορά οι εταιρείες ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον μεγάλων διεθνών επενδυτών για τη δεύτερη εταιρεία.
Αυτό τονίζουν με σχετική κοινή ανακοίνωση που ανάρτησαν στο Χρηματιστήριο Αθηνών προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως το ενδιαφέρον για την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ αξιολογείται.
Ειδικότερα με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, οι εταιρείες ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. και ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. σημειώνουν προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού τα ακόλουθα:
«Όπως έχει αναφερθεί από τις Διοικήσεις και των δύο εταιρειών στο πλαίσιο επίσημων εκδηλώσεων ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού (π.χ. ενημερώσεις αναλυτών για τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα του 2021, lnνestor Day ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ), η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ έχει γίνει και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, αποδέκτης του ενδιαφέροντος μεγάλων διεθνών επενδυτών. Το ενδιαφέρον αυτό αξιολογείται, χωρίς προς το παρόν να έχει υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη προς ανακοίνωση. Στο πλαίσιο της πάγιας τακτικής των δύο εταιρειών, για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.