Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Την βίασε στα 16, έμεινε έγκυος και τώρα θα του δίνει και διατροφή για το παιδί τους

ΗΠΑ: Την βίασε στα 16, έμεινε έγκυος και τώρα θα του δίνει και διατροφή για το παιδί τους

Η 32χρονη σήμερα μητέρα κλήθηκε επίσης να παραδώσει την πλήρη επιμέλεια της κόρης της στον άντρα που την βίασε

Η ζωή μιας γυναίκας, της Κρίστα Άμπελσεθ άλλαξε για πάντα το 2005, όταν δέχτηκε να την πάει σπίτι της ο Τζον Μπαρνς, σήμερα 46 ετών, επειδή ο φίλος της αποφάσισε να φύγει νωρίτερα από ένα μπαρ στο οποίο διασκέδαζαν.

Τότε, σε ηλικία 16 ετών η Άμπελσεθ έπεσε θύμα βιασμού από τον 30χρονο άνδρα και σήμερα 22 χρόνια μετά, καλείται να παραδώσει την επιμέλεια της κόρης τους – και να του καταβάλει και διατροφή.

«Αντί να με φέρει σπίτι, με πήγε στο σπίτι του. Μόλις μπήκαμε μέσα, με βίασε στον καναπέ», λέει ο 32χρονη στο ειδησεογραφικό πρακτορείο WBRZ.

Σοκαρισμένη και χωρίς να ξέρει τι έπρεπε να κάνει, άφησε φίλους και συγγενείς να πιστέψουν ότι η εγκυμοσύνη – αποτέλεσμα του βιασμού – προέκυψε από μια σχέση που είχε εκείνη την εποχή.

Έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι και συνέχισε τη ζωή της – μέχρι που ο Τζον Μπαρνς έμαθε για την τότε 5χρονη κόρη τους, το 2011.

Στη συνέχεια ξεκίνησε δικαστική διαμάχη εναντίον της για να αποκτήσει δικαιώματα κηδεμονίας.

Η δικαστική απόφαση ανάγκασε την Κρίστα να καταβάλει διατροφή στον φερόμενο ως βιαστή της, κάτι που οι συνήγοροί της χαρακτήρισαν εξωφρενική αποτυχία της δικαιοσύνης.

Το τεστ DNA

Έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του WBRZ δείχνουν ότι ένα τεστ DNA απέδειξε ότι ο Τζον Μπαρνς ήταν ο πατέρας του παιδιού. Κατά τη στιγμή της σύλληψης, εκείνος ήταν 30 ετών και εκείνη 16.

«Όλοι υπέθεσαν ότι [η εγκυμοσύνη] ήταν από έναν φίλο, και τους άφησα να το πιστεύουν», λέει η ίδια. «Όταν η κόρη μου ήταν πέντε ετών, εκείνος το έμαθε και μόλις το έμαθε, κυνήγησε την επιμέλεια και ήθελε να μου την πάρει. Του έδωσαν από κοινού επιμέλεια παρά το γεγονός ότι το παιδί γεννήθηκε από βιασμό», πρόσθεσε.

Η απόφαση επιμέλειας που είχε δοθεί στην 32χρονη μητέρα ανακαλέστηκε τον περασμένο μήνα και αναγκάστηκε να καταβάλει διατροφή και νομικά έξοδα στον Μπαρνς.

Τώρα η Κρίστα αγωνίζεται να πάρει πίσω την επιμέλεια της κόρης της, η οποία είναι 16 ετών – στην ίδια ηλικία που ήταν όταν φέρεται να δέχθηκε την επίθεση του Μπαρνς.

Μιλώντας στο WBRZ, η 32χρονη ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε απειλές από τον Μπαρνς, ενώ πιστεύει ότι η καταγγελία σεξουαλικής επίθεσης που κατέθεσε εναντίον του στο γραφείο του σερίφη της Tangipahoa Parish δεν έχει διερευνηθεί διεξοδικά.

«Δεν ανατέθηκε ποτέ σε ντετέκτιβ και δεν διερευνήθηκε ποτέ τίποτα», ισχυρίζεται η ίδια.

Ο Τζον Μπαρνς είναι ο ιδιοκτήτης της Gumbeaux Digital Branding, στους πελάτες της οποίας περιλαμβάνεται η αστυνομία της Ponchatoula, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρείας.

Αν και ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι είναι βιολογικός πατέρας του παιδιού της Κρίστα, δεν έχει κατηγορηθεί σχετικά με τους ισχυρισμούς της περί βιασμού.

Όμως, παρά την έρευνα που σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της Tangipahoa Parish είναι ακόμη ανοιχτή, του δόθηκε η πλήρης επιμέλεια του παιδιού.

«Έχει καλές διασυνδέσεις», λέει η Κρίστα. «Με έχει απειλήσει πολλές φορές, λέγοντας ότι έχει διασυνδέσεις στη δικαιοσύνη, οπότε καλύτερα να προσέχω και ότι μπορεί να μου την πάρει όποτε θέλει. Δεν τον πίστευα μέχρι που συνέβη αυτό».

Το τμήμα του σερίφη δήλωσε στο WBRZ ότι η έρευνα σχετικά με τους ισχυρισμούς της 32χρονης ήταν ανοιχτή και συνεχίζεται – αλλά δεν έχει προχωρήσει από το 2015.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024